ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπέλα Θορν: Η σταρ του OnlyFans φαίνεται πώς έχει «κλέψει» την καρδιά του Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού

Γνωστή εφημερίδα της Ισπανίας αναφέρει ότι έχουν έρθει πολύ κοντά

Μπέλα Θορν: Η σταρ του OnlyFans φαίνεται πώς έχει «κλέψει» την καρδιά του Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού

Σχέση της Μπέλα Θορν με τον Χάμες Ροντρίγκες «βλέπει» η Mundo Deportivo.

Η γνωστή εφημερίδα της Ισπανίας αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και σταρ του OnlyFans έχει έρθει πιο κοντά με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι ελεύθερος και ζει στα νότια προάστια της Αθήνας.

Σύμφωνα με κύκλους κοντά στον Χάμες Ροντρίγκες, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο Χάμες έχει μεγάλη αδυναμία στις γυναίκες με καμπύλες, όπως δείχνει και η πλειονότητα των κοριτσιών με τα οποία έχει συνανατστραφεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κολομβιανός έκανε follow στο Instagram τη νεαρή ηθοποιό και από εκεί ξεκίνησαν η φημολογία! Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είναι διάσημος ανά τον κόσμο από τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης ενώ έκανε φαναστικό Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Κολομβίας το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Τότε είχε βγει πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ και έκτοτε η καριέρα του εκτοξεύτηκε. Από την άλλη η 25χρονη Αμερικανίδα είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια, συγγραφέας και μοντέλο αλλά βγάζει τρελά χρήματα από το OnlyFans!

Ο Χάμες που αυτή τη σεζόν παίζει στον Ολυμπιακό είχε σχέση τέσσερα χρόνια με το μοντέλο από την Βενεζουέλα, την Σάνον ντε Λίμα. Γενικά είναι πολύ…δυνατός στις γυναίκες όσο και στο ποδόσφαιρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.