ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μπεν Άφλεκ: Από την μία Τζένιφερ στην άλλη – Μετά το ταξίδι του μέλιτος επισκέφθηκε την πρώην γυναίκα του

Ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησε μετά τον μήνα του μέλιτος ήταν η Τζένιφερ Γκάρνερ 

Μπεν Άφλεκ: Από την μία Τζένιφερ στην άλλη – Μετά το ταξίδι του μέλιτος επισκέφθηκε την πρώην γυναίκα του

Ο Μπεν Άφλεκ επέστρεψε από το ταξίδι του μέλιτος και επισκέφθηκε την πρώην γυναίκα του Τζένιφερ Γκάρνερ προκειμένου να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον γιο τους Σάμιουελ.

Ο Άφλεκ, η Γκάρνερ και ο Σάμιουελ φωτογραφήθηκαν στο Pacific Palisades, μια κοινόχρηστη πισίνα κοντά στο σπίτι τους. Τόσο η Γκάρνερ όσο και ο Άφλερ μοιράζονται την επιμέλεια των τριών παιδιών τους και ο ηθοποιός εθεάθη να κρατάει το χέρι του Σάμιουελ καθώς περπατούσαν. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, ο χολιγουντιανός σταρ φορούσε φανέλα, γκρι πουκάμισο και τζιν παντελόνι.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παντρεύτηκε την Τζένιφερ Λόπεζ στο Λας Βέγκας τον περασμένο μήνα και μετά τον γάμο τους ταξίδεψαν στο Παρίσι για τα γενέθλια της τραγουδίστριας, καθώς και για ένα σύντομο ταξίδι του μέλιτος.

Τα παιδιά της Λόπεζ, Έμ και Μεξ, συμμετείχαν στο ταξίδι του μέλιτος μαζί με την 13χρονη κόρη του Σεραφίνα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του «Hollywood Life», το νεόνυμφο ζευγάρι προσπαθεί να περνάει χρόνο μαζί με τα παιδιά του και να δένεται όσο πιο πολύ μπορεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν πάντως, η Γκάρνερ δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το νέο μεγάλο βήμα του πρώην συντρόφου τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.