ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπεν Άφλεκ: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δεν ήταν ευδιάθετος στα Grammy

Ο χολιγουντιανός σταρ αναφέρθηκε στο τι έγινε μεταξύ εκείνου και της συζύγου του Τζένιφερ Λόπεζ

Μπεν Άφλεκ: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δεν ήταν ευδιάθετος στα Grammy

Ο Μπεν Άφλεκ υποστήριξε ότι η στιγμή που τον έδειχνε να βαριέται στα βραβεία Grammy 2023 οφειλόταν στο ότι ο οικοδεσπότης της βραδιάς Trevor Noah τον έπιασε απροετοίμαστο.

«Είδα τον Noah να πλησιάζει και είπα “Ω, Θεέ μου”», δήλωσε ο ηθοποιός στο Hollywood Reporter.

«Μας είχαν σταμπάρει σε αυτό το πλάνο, αλλά δεν ήξερα ότι γυρνούσαν».

Οι κάμερες κατέγραψαν τον Άφλεκ να συνομιλεί με τη σύζυγό του, Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο ηθοποιός είπε ότι αστειευόταν με τη σύζυγό του, λέγοντάς της: «Μόλις αρχίσουν να τραβάνε, θα γλιστρήσω μακριά σου και θα σε αφήσω να κάθεσαι δίπλα στον Trevor».

«Της λέει, “Καλύτερα να μη φύγεις”», πρόσθεσε ο Άφλεκ.

Όταν ο παρουσιαστής πλησίασε το ζευγάρι προσποιήθηκε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με τη μητέρα του μετά την αμφιλεγόμενη ερμηνεία του Sam Smith στο Unholy και αστειεύτηκε: «Μαμά, δεν ήταν ο πραγματικός διάβολος. Όχι, ήταν απλά ντυμένoς σαν διάβολος, μαμά».

Εκείνη την ώρα, ο παρουσιαστής καθόταν δίπλα στην Λόπεζ, η οποία εθεάθη να επιπλήττει αυστηρά τον σύζυγό της.

Η αμήχανη στιγμή του ζευγαριού καταγράφεται από την κάμερα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral.

Πιο συγκεκριμένα η Λόπεζ «διέταξε» τον σύζυγό της να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Grammy. Μάλιστα φάνηκε να του επιτίθεται και να απαιτεί να προσποιηθεί ότι διασκεδάζει.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ, που συχνά φαίνονται σφιγμένοι όταν εμφανίζονται δημόσια, εθεάθησαν σε μια έντονη στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής, ακριβώς την ώρα που ο οικοδεσπότης Τρέβορ Νόα καθόταν δίπλα τους.

«Σταμάτα», του λέει η Lopez. «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε πιο “ζωντανός”». Ο Άφλεκ απαντά: «Ίσως να το κάνω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.