ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπεν Άφλεκ: Δείτε το βίντεο με τον ηθοποιό – Λίγα λεπτά πριν παντρευτεί τη Τζένιφερ Λόπεζ

Φοράει το γαμπριάτικο κοστούμι και λέει: «Κι αυτός είναι χώρος που αλλάζω για τον γάμο μου»

Μπεν Άφλεκ: Δείτε το βίντεο με τον ηθοποιό – Λίγα λεπτά πριν παντρευτεί τη Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μπορεί να έμειναν χώρια για 17 χρόνια, όμως πριν λίγα 24ωρα ενώθηκαν επιτέλους, με τα δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία, καθώς ο έρωτάς τους παρέμενε άσβεστος όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα κι όταν και οι δύο βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ, έλαβαν άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα το Σάββατο 16 Ιουλίου και πραγματοποίησαν μια τελετή «ακριβώς όπως την ήθελαν».

Εδώ και λίγες ώρες, στιγμιότυπα και βίντεο από τον γάμο τους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με την ίδια τη σταρ να μοιράζεται λεπτομέρειες από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της.

Μάλιστα, ένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν τον Μπεν Άφλεκ να ετοιμάζεται για τον γάμο του, στην τουαλέτα της εκκλησίας. Στο βίντεο που τράβηξε με το κινητό του ο ηθοποιός, φαίνεται να φοράει το γαμπριάτικο κοστούμι, ενώ ακούγεται να λέει: «Κι αυτός είναι χώρος που αλλάζω για τον γάμο μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.