ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μπεν Άφλεκ: Εντοπίστηκε να κάνει βόλτα με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ

Εν μέσω προβλημάτων με την Τζένιφερ Λόπεζ

Μπεν Άφλεκ: Εντοπίστηκε να κάνει βόλτα με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ

Ο Μπεν Άφλεκ εντοπίστηκε με την Τζένιφερ Γκάρνερ, την ίδια ώρα που διάφορα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κρίση στον γάμο του με τη Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εθεάθη να συνομιλεί με την πρώην σύζυγό του δημοσίως, καθώς κάνανε μια βόλτα στο Λος Άντζελες.

Πριν από δύο ημέρες, η εφημερίδα «The Sun» δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με μια πηγή από το περιβάλλον της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, η οποία έκανε κάποιες ανησυχητικές αποκαλύψεις. Ισχυρίζονται ότι ο ηθοποιός δεν εγκρίνει τη φερόμενη ως «ντίβα» συμπεριφορά της Λόπεζ, η οποία, όπως αναφέρουν, είναι ο κύριος λόγος που το ζευγάρι είχε κάποιες δημόσιες αντιπαραθέσεις.

Μέχρι στιγμής, η Λόπεζ και ο Άφλεκ αρνούνται ότι κάτι δεν πάει καλά στον γάμο τους μέσω των εκπροσώπων τους, αλλά οι αντιπαραθέσεις έχουν καταγραφεί τόσο σε βίντεο όσο και σε εικόνες. Μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν ακριβώς για ποιο λόγο γίνονταν αυτοί οι καβγάδες.

Κάποιοι χρήστες του Twitter, σχολίασαν κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσε το X17Online. Ο Άφλεκ φαίνεται να μιλάει με την Τζένιφερ Γκάρνερ σε καλή διάθεση, καθώς το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις για χάρη των παιδιών του. Προφανώς οι δύο πρώην συναντιούνται συχνά και έρχονται σε επαφή, σε μέρη όπως το σχολείο των παιδιών τους.

Το δημοσίευμα της «Sun» κάνει λόγο για τον διάσημο ηθοποιό και ισχυρίζεται ότι έχει «βαρεθεί» τη Λατίνα τραγουδίστρια σύζυγό του, αλλά θα μπορούσαν να είναι απλοί τσακωμοί ενός παντρεμένου ζεύγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.