ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου

Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι πλέον παντρεμένοι. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ, το ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Clark και έγκυρες πηγές τονίζουν ότι οι δυο του είναι πλέον αντρόγυνο.

Το περιοδικό TMZ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο γάμο, καθώς η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη να φορά ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, καθώς ψώνιζε ένα κατάστημα μαζί με την 14χρονη κόρη της.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό το πράσινο δαχτυλίδι της αφήνοντας τη φράση «Είσαι τέλειος», να συνοδεύει τη φωτογραφία. 3167e7ec60c8444696951f075f3529db_md

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άφλεκ και η Λόπεζ αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά στα τέλη του 2002, αλλά χώρισαν το 2004. Οι δύο τους συνέχισαν να μην έχουν επαφές μέχρι και την επανασύνδεση που ήρθε να ταράξει τη σόουμπιζ. Οι δυό εδώ και λίγο παραπάνω από έναν χρόνο δείχνουν ευτυχισμένοι και ο έρωτας τους επισφραγίστηκε σήμερα με όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.