ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ: Μέσα στο σπίτι «με τα ελληνικά στοιχεία» θα κάνουν την οριστική τελετή (φωτό)

Δείτε το σπίτι των 7,11 εκατομμυρίων δολαρίων

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ: Μέσα στο σπίτι «με τα ελληνικά στοιχεία» θα κάνουν την οριστική τελετή (φωτό)

Παρόλο που οι δυο τους είναι ήδη παντρεμένοι, η νέα (και οριστική;) τελετή θα πραγματοποιηθεί επίσημα στο παλιό σπίτι του ηθοποιού, στη Τζόρτζια, το οποίο περιγράφεται ως «μια αξιοσημείωτη αναπαράσταση ενός κλασικού σπιτιού φυτείας του Νότου με ελληνικά στοιχεία».

Ο Affleck, 50 ετών, αγόρασε για πρώτη φορά το κτήμα 87 στρεμμάτων στο Riceboro το 2003 για 7,11 εκατομμύρια δολάρια – την ίδια εποχή που έβγαινε με την Jennifer Lopez.

Εκείνη την εποχή αναφέρθηκε ότι οι δυο τους σχεδίαζαν να χτίσουν ακόμα και ένα εκκλησάκι στο κτήμα για γάμο. Αλλά ο πρώτος τους αρραβώνας έληξε ένα χρόνο αργότερα, το 2004, και δεν καρποφόρησε ποτέ.

Αποτελούμενο από τρεις διαφορετικές κατασκευές, το συγκρότημα έχει θέα στον ποταμό North Newport και τα Χάμπτονς.

Το Big House είναι μια διώροφη κύρια κατοικία 6.000 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει βεράντα και έχει θέα στο ποτάμι. Αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια και διαθέτει δάπεδα από πεύκο, τοξωτά τζάκια και οροφές ύψους 15 ποδιών.

Κατά μήκος του μονοπατιού, πίσω από τη βεράντα, βρίσκεται το Summer Cottage, το οποίο διαθέτει εντυπωσιακές σίτες για τις ζεστές, καλοκαιρινές νύχτες. Διαθέτει τζάκι, εμφανή τούβλα, κεκλιμένες οροφές και μεταλλική στέγη.

Η τελευταία κατασκευή είναι γνωστή ως Oyster House, η οποία εκτείνεται σε 10.000 τετραγωνικά πόδια και διαθέτει τρεις κύριες σουίτες και άλλα πέντε υπνοδωμάτια με κουκέτες φτιαγμένες από θαλάσσια σκάφη που έχουν διασωθεί. Ένα σπίτι σε στυλ κατασκήνωσης, αυτό είναι πιθανότατα το μέρος όπου θα γίνει η δεξίωση.

Ο Affleck έβαλε το σπίτι στην αγορά το 2018 για 8,9 εκατομμύρια δολάρια, αλλά αργότερα ακύρωσε την απόφασή εν μέσω της πανδημίας του 2020.
«Αυτό το υπέροχο κτήμα προσφέρετε για ιππασία, έχει μοναδική στον ωκεανό από την ιδιωτική αποβάθρα με βαθιά νερά και σχεδόν ατελείωτη ηρεμία», σημείωνε τότε η καταχώριση πώλησης.

Το ακίνητο φέρεται να ήταν μια «ακμάζουσα φυτεία ρυζιού» γνωστή ως Hampton Pastures που χρονολογείται από την περίοδο πριν από τον εμφύλιο πόλεμο. .

Και παρόλο που αυτό μοιάζει με το ιδανικό μέρος για να πουν το «ναι» η JLo και ο Ben, φαίνεται ότι ο χώρος που επέλεξαν έχει ήδη ταλαιπωρηθεί από ατυχία.

Η μαμά του Affleck, Christopher Anne Boldt, τραυματίστηκε στο χέρι το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού έπεσε από μια αποβάθρα. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν ένα ασθενοφόρο να αναχωρεί με τη μαμά του.

Η Λόπεζ, 53 ετών, και ο Άφλεκ έφτασαν στη Τζόρτζια νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ενόψει της μεγάλης τους ημέρας. Η τελετή αναμένεται να τελεστεί από τον life coacher διασημοτήτων Jay Shetty, ανέφερε το Page Six. Η ηθοποιός του Wedding Planner αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με ένα φόρεμα Ralph Lauren αποκλειστικά φτιαγμένο για αυτήν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τω μεταξύ, η Τζένιφερ Γκάρνερ φέρεται να απέρριψε την πρόσκληση του ζευγαριού και δεν θα παραστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.