ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπιγιόνσε: «Ο πατέρας μου έβαζε λάδι στο τριχωτό του κεφαλιού μου για να θεραπεύσει την ψωρίασή μου»

«Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις συνδεδεμένες με τα μαλλιά μου»

Μπιγιόνσε: «Ο πατέρας μου έβαζε λάδι στο τριχωτό του κεφαλιού μου για να θεραπεύσει την ψωρίασή μου»

Η Μπιγιόνσε μίλησε στο «Essence» και με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της σειράς με προϊόντα περιποίησης μαλλιών, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της, της έβαζε λάδι στο τριχωτό του κεφαλιού της για να θεραπεύσει την ψωρίασή της. 

Ενώ ξεκίνησε να μιλάει για το νέο της επαγγελματικό βήμα, ανέφερε: «Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις συνδεδεμένες με τα μαλλιά μου. Η σχέση που έχουμε με τα μαλλιά μας είναι ένα τόσο βαθιά προσωπικό ταξίδι».

Στη συνέχεια, περιέγραψε μερικές από αυτές, ενώ τότε, αποκάλυψε επίσης, πως έχει ψωρίαση.

«Από την παιδική μου ηλικία στο κομμωτήριο της μητέρας μου, μέχρι τον πατέρα μου που έβαζε λάδι στο τριχωτό του κεφαλιού μου για να θεραπεύσω την ψωρίασή μου, αυτές οι στιγμές ήταν ιερές για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε, εξηγώντας πως η επίσκεψη στο κομμωτήριο, για αυτήν ήταν μια «έξοδος από την καθημερινότητά της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι συζητήσεις στα σαλόνια ομορφιάς και τα κουρεία δημιουργούν μια άλλη αίσθηση για τους ανθρώπους. Το βλέπουν ως μια υποχώρηση από την καθημερινή τους ζωή», εξήγησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.