ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπλεξίματα για τον 50 Cent: Μήνυση από γυναίκα που τραυματίστηκε από μικρόφωνο που πέταξε ο ράπερ σε συναυλία (βίντεο)

Η γυναίκα ζητά τώρα από τον 50 Cent αποζημίωση

Μπλεξίματα για τον 50 Cent: Μήνυση από γυναίκα που τραυματίστηκε από μικρόφωνο που πέταξε ο ράπερ σε συναυλία (βίντεο)

Σε μπελάδες φαίνεται πως βρίσκεται ο 50 Cent, καθώς μία θαυμάστριά του, τον μήνυσε, αφού ισχυρίζεται ότι ο ράπερ κατά τη διάρκεια συναυλίας του πέταξε το μικρόφωνό του με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο πρόσωπο.

Η Μπριάνα Μόνεγκεν υποστηρίζει ότι στις 30 Αυγούστου του 2023 και εν μέσω συναυλίας, ο 50 Cent συνειδητοποίησε ότι το μικρόφωνο δεν λειτουργούσε σωστά και εκνευρίστηκε, με αποτέλεσμα να το πετάξει στο πλήθος.

Τότε, χωρίς να το θέλει, τραυμάτισε μία γυναίκα, η οποία όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η Page Six έχει υποστεί «σοβαρούς και μόνιμους τραυματισμούς».

Μετά το περιστατικό η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου νοσηλεύτηκε με ρήξη στο μέτωπο, διάσειση και έντονο πόνο στο αριστερό χέρι της.

Σύμφωνα με την μήνυση, η Μόνεγκεν ζητά τώρα από τον ράπερ αποζημίωση για προηγούμενες αλλά και μελλοντικές απώλειες μισθών, κάλυψη νοσοκομειακών και ιατρικών εξόδων, δικηγορικές αμοιβές αλλά και τα έξοδα της αγωγής.

Μέχρι στιγμής τόσο ο ράπερ όσο και ο δικηγόρος του δεν έχουν προβεί σε κάποια δήλωση επί του θέματος, ενώ, τότε, ο δικηγόρος του είχε υποστηρίξει ότι δεν πέταξε επί τούτου το μικρόφωνο και δεν ήθελε να βλάψει κανέναν. Ο 50Cent τελικά να αποφύγει την ποινική δίωξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.