ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αγόρασε στύλο για pole dancing και ο «καυτός» χορός της «κόλασε» τους fans της

Η 41χρονη τραγουδίστρια του «έδωσε και κατάλαβε» μετά την αγορά του στύλου

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αγόρασε στύλο για pole dancing και ο «καυτός» χορός της «κόλασε» τους fans της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς όπως φαίνεται από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram αγόρασε ένα στύλο για να εξασκείται στο pole dancing.

Για να γιορτάσει, μάλιστα, την αγορά της, η τραγουδίστρια, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει προκαλέσει συζητήσεις με την παρουσία της στα social media, έκανε και τον πρώτο χορό της τον οποίο απαθανάτισε και μοιράστηκε με τους εκαττομύρια followers της.

Προκειμένου, δε, να δικαιολογήσει τον έξαλλο – και ίσως άχαρο – χορό της εξήγησε στην ανάρτησή της ότι αυτή ήταν η πρώτη προσπάθειά της στον στύλο του pole dancing.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Αγόρασα τον στύλο αυτό πριν από δύο ημέρες και χθες το βράδυ ήταν η πρώτη μου προσπάθεια σε αυτόν!!!»

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.