Ο Τζέιμι Σπίαρς κατέθεσε δικαστικά έγγραφα, στα οποία υποστηρίζει πως ουδέποτε προέβη σε τέτοιες κινήσεις

Aρνείται τους ισχυρισμούς της κόρης του που τον κατηγορεί ότι παραβίασε την κρεβατοκάμαρά της και την ηχογράφησε κρυφά μέσω κοριού, ο Τζέιμι Σπίαρς.

Ο 69χρονος πατέρας της Μπρίτνεϊ που την κρατούσε σε μία «φυλακή» για 13 περίπου χρόνια, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής της κηδεμονίας κατέθεσε κάποια δικαστικά έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, στα οποία ισχυρίζεται πως ουδέποτε ηχογράφησε τις κλήσεις της κόρης του, όσο εκείνη ζούσε στο Θάουζαντ Όακς της Καλιφόρνια.

«Πληροφορήθηκα για τον ισχυρισμό ότι μια συσκευή ακρόασης ή ένας κοριός τοποθετήθηκε στην κρεβατοκάμαρά της ως… επιτήρηση, κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας της. Αυτός ο ισχυρισμός είναι ψευδής», αναφέρουν τα νομικά έγγραφα που εξασφάλισε το Page Six.

«Ποτέ δεν διενήργησα καμία επιτήρηση στην κρεβατοκάμαρα της Μπρίτνεϊ. Δεν γνωρίζω αν έχει γίνει τέτοια παρακολούθηση από κάποιον άλλο», είπε και πρόσθεσε πως προκειμένου να γίνουν πιστευτές οι δηλώσεις του, διατίθεται να καταθέσει στο Δικαστήριο και να ορκιστεί ως μάρτυρας με την ποινή της ψευδορκίας.

Στο ντοκιμαντέρ «The New York Times Presents: Controlling Britney Spears», που έκανε πρεμιέρα στα τηλεοπτικά δίκτυα FX και Hulu τον Σεπτέμβριο του 2021, ένας πρώην υπάλληλος ασφαλείας της Μπρίτνεϊ ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της είχε περισσότερες από 180 ώρες κρυφών ηχογραφήσεων της Μπρίτνεϊ στην κρεβατοκάμαρά της, συμπεριλαμβανομένων συνομιλιών με τα παιδιά της και τον δικηγόρο της, εκτός από την παρακολούθηση των γραπτών μηνυμάτων, των κλήσεων και του ιστορικού του διαδικτύου στο κινητό της.

Ο πληροφοριοδότης, Άλεξ Βλασόβ, ο οποίος διοικεί την εταιρεία «Black Box Security» που προσέλαβε ο Τζέιμι Σπίαρς για να «προστατεύσει» τη Μπρίτνεϊ κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας, υποστήριξε στη δίκη που πραγματοποιήθηκε πριν κάποιους μήνες, πως οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί. Προσκόμισε μάλιστα, ενώπιον του Δικαστηρίου ηχογραφήσεις, email και κείμενα, τα οποία έδωσε και στους «Times». Αμέσως, όλα τα στοιχεία δημοσιεύτηκαν σε μια πρωτοσέλιδη έκθεση που περιγράφει λεπτομερώς αυτό που ανέφερε η ποπ σταρ ως «έντονη και συνεχή επιτήρηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!