ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Επιδεικνύει τις χορευτικές της κινήσεις σε ένα «καυτό» βίντεο

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με κόκκινα εσώρουχα, ψηλοτάκουνα και έγραψε στη λεζάντα «Φίλησε μου τα οπίσθια»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Επιδεικνύει τις χορευτικές της κινήσεις σε ένα «καυτό» βίντεο

Ενώ οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς περιμένουν με ανυπομονησία το επερχόμενο ντουέτο της με τον Έλτον Τζον στο κομμάτι «Hold Me Now», η ίδια αποφάσισε να κάνει μία δημόσια αποκαλυπτική… πρόβα και να επαναφέρει στη μνήμη της χορευτικές κινήσεις από το παρελθόν.

Με ένα νέο βίντεο στο Instagram η τραγουδίστρια που τον τελευταίο καιρό κάνει συχνά δημοσιεύσεις που συζητούνται ποικιλοτρόπως, εμφανίστηκε στην κάμερα με ένα κόκκινο σύνολο εσωρούχων, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και θύμισε στο κοινό κινήσεις της από τα παλιά.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της άφησε τη φράση «Φίλησε μου τα οπίσθια» και τη συνόδευσε με ένα emoji σε σχήμα φιλιού.

Η σταρ χόρεψε υπό τους ήχους του κομματιού «I’m A Slave For U», το οποίο κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη ποπ Ερμηνεία στα 60α Ετήσια Βραβεία Grammy τον Ιανουάριο του 2018, και κούνησε ρυθμικά τους γοφούς της.

Δείτε το βίντεο:

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μεταξύ άλλων είναι έτοιμη να φιλοξενηθεί στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ και πρόκειται να βγάλει στο φως όλη της την αλήθεια σχετικά με την κηδεμονία της και τη στάση της οικογένειάς της.

Πηγή από το περιβάλλον της δήλωσε στο «ΟΚ!» πως η ποπ σταρ είναι έξαλλη με τους γονείς της κι ειδικά με τον πατέρα της και τα όσα υποστηρίζει. Όμως εκτός αυτού, θέλει να δώσει και την απάντησή της στον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Κέβιν Φέντερλαϊν, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια δεν την έχει στηρίξει καθόλου.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε πως οι γιοι τους, ο 16χρονος Σον Πρέστον και ο 15χρονος Τζέιντεν Τζέιμς δεν θέλουν να βλέπουν τη μητέρα τους, με την τραγουδίστρια να αρνείται αυτούς τους ισχυρισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι πολύ θυμωμένη κι είναι έτοιμη να αντεπιτεθεί στον Κέβιν. Το τελευταιό διάστημα γίνονται διάφορα που έχουν πυροδοτήσει αυτή της την αντίδραση», δήλωσε η πηγή και πρόσθεσε πως η τραγουδίστρια επέλεξε την Όπρα, γιατί της άρεσε ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε τους Σάσσεξ και τους έδωσε χώρο να πουν την αλήθεια τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.