ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο ξέφρενος χορός στο Instagram που ανησύχησε τους θαυμαστές της – «Κάποιος να τη βοηθήσει!»

Φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι τη και ξεκίνησε να λικνίζεται υπό τους ήχους του «Maria Maria»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο ξέφρενος χορός στο Instagram που ανησύχησε τους θαυμαστές της – «Κάποιος να τη βοηθήσει!»

Τις χορευτικές της ικανότητες αποφάσισε να δείξει για ακόμη μια φορά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ανεβάζοντας ένα βίντεο στα social media.

Η τραγουδίστρια, που τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral μετά το περιστατικό με τον σεκιούριτι του Βίκτορ Γουεμπανιαμά στο Λας Βέγκας, φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της και ένα crop top και άρχισε να χορεύει μπροστά στην κάμερα υπό τους ήχους του «Maria Maria».

Η ποπ σταρ λικνίζεται στον ρυθμό του κομματιού και δείχνει να το απολαμβάνει.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τους θαυμαστές της, που εκφράζουν για ακόμα μία φορά την ανησυχία τους για την κατάστασή της.

Αν και η Μπρίτνεϊ έχει απεργοποιήσει τα σχόλια στη δημοσίευση της, στο Twitter πολλοί είναι οι φανς της που σχολιάζουν ότι δεν φαίνεται να είναι καλά και να ζει στον δικό της κόσμο.

«Η ψυχική της κατάσταση δεν είναι καλή», «Είναι πολύ λυπηρό να τη βλέπεις έτσι», «Λέω από την πρώτη ημέρα ότι δεν είναι καλά και όλοι νομίζουν ότι τη μισώ», «Κάποιος να τη βοηθήσει!», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.