ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπρους Γουίλις: Η ικανότητα επικοινωνίας έχει επιδεινωθεί – «Δεν μπορεί ούτε να διαβάσει»

«Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες έχουν χαθεί».

Μπρους Γουίλις: Η ικανότητα επικοινωνίας έχει επιδεινωθεί – «Δεν μπορεί ούτε να διαβάσει»

Άσχημα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του Μπρους Γουίλις, καθώς φαίνεται η ικανότητα του να επικοινωνήσει γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. 

Στενός φίλος του και ηθοποιός, ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον μιλώντας στην εφημερίδα The Post ανέφερε ότι «Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες έχουν χαθεί».

«Δεν είμαι πάντα τόσο συνεπής, αλλά προσπαθώ και μιλάω με τον Μπρους, τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ Γουίλις αλλά και με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του. Έχω προσπαθήσει πολύ σκληρά να βρίσκομαι στη ζωή του. Αυτό που κάνει την ασθένειά του τόσο εντυπωσιακή είναι ότι αν είχατε περάσει ποτέ χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, θα βλέπατε ότι δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο χαρούμενος από εκείνον για τη ζωή», ανέφερε ο δημιουργός του Moonlighting

Για τον Μπρους Γουίλις μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Αγαπούσε τη ζωή και απλά λάτρευε να ξυπνάει κάθε πρωί και να προσπαθεί να ζήσει τη ζωή στο έπακρο. Βλέπει τη ζωή του διαφορετικά, η αίσθησή του πως από τα πρώτα τρία λεπτά καταλαβαίνει ποιος είμαι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός λάτρευε το διάβασμα και δυστυχώς δεν μπορεί να απολαμβάνει αυτό το χόμπι, καθώς οι γλωσσικές του δεξιότητες έχουν χαθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.