ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Αναδιώτης για το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια: «Θα το μετανιώσουμε πικρά ως κοινωνία – Ποιος ρώτησε τα παιδιά;»

«Πήρε μπαλτά για να θεραπεύσει έναν πονοκέφαλο»

Ν.Αναδιώτης για το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια: «Θα το μετανιώσουμε πικρά ως κοινωνία – Ποιος ρώτησε τα παιδιά;»

Ο Νίκος Αναδιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και μίλησε για το νομοσχέδιο που επιτρέπει τον γάμο ανάμεσα στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια τονίζοντας ότι «Στις 15 Φεβρουαρίου 2024 η Πολιτεία έλαβε μια πολύ επικίνδυνη απόφαση, που νομίζω ότι θα μετανιώσουμε πικρά ως κοινωνία».

Συνέχισε λέγοντας ότι «Πήρε μπαλτά για να θεραπεύσει έναν πονοκέφαλο. Έφερε μια σύγχυση χωρίς προηγούμενο, για το ιδανικό πρότυπο της οικογένειας που θέλουμε να διδάξουμε και να μεταδώσουμε στα παιδιά μας. Το κυριότερο όμως είναι ότι στέρησε σε πολλά παιδιά τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με πατέρα και μητέρα. Ποιος ρώτησε τα παιδιά; Ποιος αναλαμβάνει τέτοια ευθύνη; Ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη», δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα, πρόσθεσε: «Είναι φοβερό να νομοθετεί κανείς αλλαγές που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο ζωής και τον ψυχισμό αθώων και αδύναμων υπάρξεων, κάνοντας πειράματα χωρίς σταθερές επιστημονικές βάσεις. Προτού κάνουμε τα παιδιά πειραματόζωα, δεν θα έπρεπε να έχουμε σιγουρευτεί για όλες τις έρευνες που θα μπορούσαν να έχουν γίνει; Κάποιες έρευνες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας έδειξαν επηρεασμό στην ταυτότητα φύλου και στον σεξουαλικό προσανατολισμό των παιδιών αυτών, που είναι πιθανότερο να είναι ομοφυλοφιλικός. Ακόμα κι αν υπάρχουν κι άλλες έρευνες που δεν δείχνουν έντονα ευρήματα, πώς παίρνουμε την ευθύνη και το ρίσκο να κλείσουμε τα μάτια σε αυτή την πλευρά των επιστημόνων;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.