ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Αποστολόπουλος: «Έχω κάνει πολλές παρτ…ες»

«Πρέπει να είσαι τυφλός για να πεις τον Α.Μπράτη όμορφο» είπε ο Ν.Αποστολόπουλος

Ν.Αποστολόπουλος: «Έχω κάνει πολλές παρτ…ες»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος αποκάλυψε ότι… έχει κάνει πολλές παρτ…ες, ενώ μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον σχεδιαστή Άγγελο Μπράτη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα όταν και υποδέχτηκε στο σπίτι του τον Γιάννη Πουλόπουλο και στη συζήτηση που είχαν παραδέχτηκε ότι: «Έχω κάνει και πολλές παρτ…ες, δεν ντρέπομαι να το πω. Κάνω τα μπότοξ μου, μεσοθεραπείες, όλα τα κάνω». 

Και συνέχισε αναφερόμενος στην εγχώρια σόου μπιζ: «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος που να ξέρω στην Ελλάδα που να μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Ο Γιώργος Καράβας έκανε καριέρα στο εξωτερικό. Θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγαλύτερη καριέρα, όχι να γυρίσει εδώ να κάνει τον γυμναστή. Χαίρομαι που ο Γιώργος Καράβας δεν με γνωρίζει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τα πυρά του δεν γλίτωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την οποία είπε: «Υπάρχει άνθρωπος στον οποίο θα λείψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;», ενώ για τον Άγγελο Μπράτη ανέφερε: «Μπορούμε να έχουμε ελπίδες όλοι, αφού βρήκε αυτός. Φαντάσου να ξυπνάς κάθε πρωί και να λες στον Μπράτη «τι όμορφος είσαι». Πρέπει να είσαι του συλλόγου τυφλών και κωφαλάλων. Για να βλέπεις τον Μπράτη όμορφο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.