ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Δραγούμη: «Η κόρη μου με είχε γκουγκλάρει και είχε δει κάποιες γυμνές φωτογραφίες μου»

«Δεν λέω την ηλικία μου γιατί μπορεί να χάσω κάποιο ρόλο»

Ν.Δραγούμη: «Η κόρη μου με είχε γκουγκλάρει και είχε δει κάποιες γυμνές φωτογραφίες μου»

Η ηθοποιός, Ναταλία Δραγούμη σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού, μίλησε για την εμφάνισή της, την επιλογή του να γίνει ηθοποιός αλλά και για την κόρη της.

Για την κόρη της, η Ναταλία Δραγούμη ανέφερε: «Η κόρη μου είναι μοντέλο αλλά το κάνει μαζί με τις σπουδές της στο business fashion.

Η κόρη μου με είχε γκουγκλάρει και είχε δει στο διαδίκτυο κάποιες γυμνές φωτογραφίες μου. Παλαιότερα στην τηλεόραση οι σκηνές με το ακάλυπτο στήθος ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο».

«Μου έχουν κάνει στο δρόμο παρατήρηση επειδή οδηγούσα τη μηχανή με γόβες.

Έχω αλλάξει τα μαλλιά μου για τους περισσοτέρους ρόλους, τώρα θέλω να έχω μακριά μαλλιά.

Συμμετέχω στην καμπάνια “hate dress” ενάντια στο ρατσισμό της εξωτερικής εμφάνισης. Δεν λέω την ηλικία μου γιατί μπορεί να χάσω κάποιο ρόλο», είπε η Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη είπε στη συνέχεια: «Υπάρχει η μοναξιά του ηθοποιού γιατί το θέατρο είναι εθισμός. Έχω βιώσει ανταγωνισμό από συνάδελφους.

Έχω πάψει να θεωρώ φίλες μου κάποιες που νόμιζα ότι ήταν. Βρήκα γελοίο όταν ένας σκηνοθέτης κάποτε ήθελε να είμαι ερωτευμένη μαζί του και να τον σκέφτομαι τις νύχτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.