ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Γερμανού για Θ.Καλλίρη: «Έμπαινα στις επαφές του και έβλεπα: Χριστίνα, μπαρ, Κολωνός»

«Να βγει να με διαψεύσει αν τολμάει»

Ν.Γερμανού για Θ.Καλλίρη: «Έμπαινα στις επαφές του και έβλεπα: Χριστίνα, μπαρ, Κολωνός»

Η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου, 25/11, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, έκανε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη για τα προσωπικά της.

Η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δε Γίνεται», με αφορμή το περιστατικό που περιέγραψε πρώτος ο Θάνος Καλλίρης στη Φωτεινή Ψυχίδου, παρέθεσε και τη δική της εμπειρία.

«Ήταν το κόλπο μου. Τότε το μακρινό 1994 δεν υπήρχαν κινητά, μόλις είχαν βγει. Είχε μια ατζέντα ηλεκτρονική ο Καλλίρης, τις Kazio. Όταν ήταν στο μπάνιο ή έλειπε και την παρατούσε – δεν είχε κωδικούς και τέτοια – την άνοιγα», αφηγείται η Ναταλία Γερμανού.

«Πατούσα και έβλεπα: Σουζάνα. Και έγραφε αυτός σε παρένθεση για να τις θυμάται: κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση. Καθόλου ψέματα, να βγει να με διαψεύσει αν τολμάει», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

«Χριστίνα, μπαρ, Κολωνός. Για να τις θυμάται ποια είναι καθεμία. Οπότε λοιπόν εγώ αντί να σβήνω τις επαφές, γιατί αυτό το καταλαβαίνεις, έμπαινα στο edit και άλλαζα τα νούμερα του τηλεφώνου», αποκαλύπτει η Ναταλία Γερμανού στη συνέχεια.

«Και του έλεγα: μπες τώρα εσύ να πάρεις τη Σουζάνα, κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση. Και έπαιρνε και του έβγαινε Μπάμπης, συνεργείο, Παγκράτι. Τσιμούχες ο Ανδρέας. Αυτό του έκανα λοιπόν του Καλλίρη, γιατί ήμουν μπροστά από την εποχή μου», πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μην παίρνετε ιδέες τώρα εσείς. Αυτές ήταν δικές μου βλακείες, νεανικές τότε», κατέληξε στην ιστορία της η Ναταλία Γερμανού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.