ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Γερμανού σε Καλλίρη: «Συγγνώμη που το μαθαίνεις σήμερα αυτό – Δε θα το έλεγες ποτέ το τραγούδι»

Η απροσδόκητη αποκάλυψη που έκανε η παρουσιάστρια για το τραγούδι «Ο νέος είναι ωραίος»

Ν.Γερμανού σε Καλλίρη: «Συγγνώμη που το μαθαίνεις σήμερα αυτό – Δε θα το έλεγες ποτέ το τραγούδι»

H Δέσποινα Βανδή μέσα από το «Chart Show» τίμησε τα 30 τραγούδια που οι στίχοι τους έγιναν ατάκες και σλόγκαν.

Στην εκπομπή βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Θάνος Καλλίρης και ο Χρήστος Δάντης που ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν τα τραγούδια τους. Ο πρώτος μάλιστα είπε πολλά από τα αγαπημένα κομμάτια της δεκαετίας του 90’, ενώ με το κομμάτι «Ο παλιός είναι αλλιώς» βρέθηκε στο νούμερο 3 του chart. Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της προέβη σε μια απροσδόκητη αποκάλυψη για τον πρώην αγαπημένο της.

Τι είπε η Ναταλία Γερμανού για τον Θάνο Καλλίρη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Θάνος την ιστορία του “Ο παλιός είναι αλλιώς την είπε”; Πως γράφτηκε αυτό το τραγούδι; Δεν την είπε γιατί δεν τη ξέρει. Τώρα θα την μάθει και ο Θάνος, 30 χρόνια μετά. Το τραγούδι αυτό γράφτηκε, γιατί όντως ο Θάνος έψαχνε έναν νέο τραγουδιστή για ντουέτο και τον βρήκε στο πρόσωπο του Λάμπη Λιβιεράτου. Τον στίχο πως τον εμπνεύστηκα εγώ; Γιατί τότε εκείνη την εποχή που ήμουν με τον Θάνο, με φλέρταρε πιεστικά ένας νεότερος. Ο Θάνος δεν το έμαθε ποτέ. Εγώ βρέθηκα σε ένα μικρό δίλημμα ένα διάστημα ενός μηνός. Είπα να την κάνω την κουτσουκέλα… Παρέμεινα πιστή, διότι ο παλιός είναι αλλιώς. Ακούστε τι λέει το τραγούδι: “Μπήκες στη ζωή μας σαν άνεμος κακός, να κλέψεις το κορίτσι μου να γίνεις αρχηγός. Της έταξα Παράδεισο και πάθος φλογερό, καινούριες εμπειρίες και νέο υλικό”. Έγραψα ό,τι ζούσα. Θάνο μου συγγνώμη που το μαθαίνεις σήμερα αυτό. Τότε δεν μπορούσα να στο πω. Δε θα το έλεγες ποτέ το τραγούδι», είπε η παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας έτσι πώς εμπνεύστηκε τους στίχους για το τραγούδι που ερμήνευσαν ο Θάνος Καλλίρης και ο Λάμπης Λιβιεράτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.