ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Κίντμαν: «Μόλις είδα στο φέρετρο τον πατέρα μου, με έπιασε νευρικό γέλιο – Δεν έλεγξα τα συναισθήματα μου» 

«Το σώμα κι η ψυχή μου δεν μπορούσαν να αντέξουν το βάρος» 

Ν.Κίντμαν: «Μόλις είδα στο φέρετρο τον πατέρα μου, με έπιασε νευρικό γέλιο – Δεν έλεγξα τα συναισθήματα μου» 

Η Νικόλ Κίντμαν παραχώρησε συνέντευξη στο Elle και μίλησε για τα συναισθήματα που ένιωσε κατά τη διάρκεια της κηδείας του πατέρα της. 

Ο πατέρας της ηθοποιού έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2014, ενώ βρισκόταν στη Σιγκαπούρη.

Όπως είπε στο νέο τεύχος του Elle η Νικόλ Κίντμαν, ήταν τόσο συντετριμμένη και θλιμμένη από τον θάνατο του πατέρα της, που δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά της, όταν πήγε στην κηδεία του.

«Κυριολεκτικά, άρχισα να γελάω, γιατί ήμουν τόσο στενοχωρημένη και συντετριμμένη. Μόλις τον είδα στο φέρετρο, με έπιασε νευρικό γέλιο. Το σώμα κι η ψυχή μου δεν μπορούσαν να αντέξουν το βάρος. Ακόμα και σε άλλες στιγμές της ζωής μου, έχω γελάσει, ενώ θεωρούνταν ακατάλληλες. Χρειαζόμουν κάτι να με κρατήσει ζωντανή, αλλιώς ένιωθα ότι θα πέθαινα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι πολύς ο πόνος. Είμαι τυχερή που έχω μια δουλειά που μπορώ να εξερευνήσω συναισθήματα και τοπία, παράξενα, ασυνήθιστα, όμορφα και βαθιά. Έχω δεσμευτεί να εξετάζω τη ζωή, τι σημαίνει να είσαι ζωντανός και να νιώθεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, είπε: «Όλοι χάνουν τους γονείς τους κι είναι απαίσιο. Λυπάμαι που καταρρίπτω τα πάντα, αλλά την ίδια στιγμή προσπαθώ να πλοηγηθώ σε κάτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.