ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Μπάρτζης: Δημοτικός σύμβουλος στο Ζευγολατιό μετά το Survivor

Θα αναλάβει τα καθήκοντά του από 1η Ιανουαρίου

Ν.Μπάρτζης: Δημοτικός σύμβουλος στο Ζευγολατιό μετά το Survivor

Στο παιχνίδι μαγειρικής «Η Μαμά Μου Μαγειρεύει Καλύτερα Από Τη Δική Σου», παρέα με τον Στάθη Σχίζα, συμμετείχε ο Νίκος Μπάρτζης το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο ίδιος πριν την έναρξη του παιχνιδιού αποκάλυψε τι κάνει στη ζωή του μετά το Survivor All Star.

«Δεν έχω βρει ακόμα τους ρυθμούς της ζωής μου έξω από το Survivor. Εγώ προσωπικά δεν κάνω τίποτα», είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης.

«Έχουμε ένα cafe-bar με έναν φίλο, με τον αδελφό μου και ένα άλλο παιδί έχουμε ένα μεζεδοπωλείο δίπλα στην παραλία. Δόξα τω Θεώ πηγαίνουν καλά», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μπάρτζης εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο Ζευγολατιό Κορινθίας και θα αναλάβει τα καθήκοντά του από 1η Ιανουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νίκος Μπάρτζης κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 900 ψήφους σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Δήμου Βέλου-Βόχας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.