ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Οικονομόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα στη λιτανεία της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Βύρωνα

«Πιστεύω πολύ δυνατά και πιστεύω περισσότερο στον Χριστό παρά την ύπαρξή μου»

Ν.Οικονομόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα στη λιτανεία της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Βύρωνα

Στη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/10) στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα βρέθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος ο οποίος κράτησε την εικόνα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Όπως εξήγησε ο Ανδρέας Καραγιάννης, που βρέθηκε σήμερα (28/10) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Οικονομόπουλος «βοηθά πάρα πολύ και στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Παναγία την Παρηγορήτρια και στο θέμα των συσσιτίων. Έχει κάνει πάρα πολλές δωρεές, έχει μοιράσει φαγητά, έχει βοηθήσει γενικά στο πολύ σημαντικό έργο της ενορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα συνοδέψει και την εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στη Κύπρο, όπου θα μεταβεί για προσκύνημα στη Μητρόπολη Λεμεσού τον επόμενο μήνα».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Οικονομόπουλος «δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του όταν μοιράστηκε με βαμβάκι στους πιστούς το Άγιο Μύρο της Παρηγορήτριας εν είδη ευχελαίου, γιατί όπως ο ίδιος ομολόγησε έχει δει πολλά θαύματα από την Παναγία την Παρηγορήτρια, τον έχει βοηθήσει σε πολύ δύσκολες στιγμές και εξ ου πάντα διακονεί στην υπηρεσία της Παναγίας και του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου».

Ο γνωστός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος, είχε αποκαλύψει τη σχέση που έχει με τη Θρησκεία και τον Χριστό στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιστεύω πολύ δυνατά και πιστεύω περισσότερο στον Χριστό παρά την ύπαρξή μου. Το λέω και το εννοώ. Έχω πλήρη επίγνωση του τι λέω. Αυτό τα λέει όλα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νίκος Οικονομόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.