«Το ατύχημα με τη μηχανή ήταν ένα φρένο»

Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ατύχημα που είχε με τη μηχανή που τον καθήλωσε για ένα χρόνο ενώ δε δίστασε να μιλήσει για τη σχέση του με τη θρησκεία.

«Μπορεί να ξεφεύγω με απλά πράγματα. Είμαι πολύ πειθαρχημένος με τον εαυτό μου. Για εμένα ο χριστιανισμός δεν είναι κοίταξε να δεις δεν θα φάω σήμερα κρέας αλλά φασόλια και θα πάω να κοινωνήσω.

Πιστεύω ότι πρέπει να αγγίζεις με τις πράξεις. Είμαι της άποψης πως δεν φταίει κανένας για ότι έχει συμβεί στη ζωή του, φταίω μόνο εγώ. Που λένε αυτός μου φέρθηκε σκάρτα. Ας έβλεπες τις πράξεις του να μην του είχες εμπιστοσύνη. Εξαπατάσαι μία φορά αλλά τη δεύτερη είναι στο χέρι σου», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με το ατύχημά του, αποκάλυψε: «Το ατύχημα με τη μηχανή ήταν ένα φρένο. Είχα σπάσει κνήμη και περόνη και δεν μπορούσα να περπατήσω για ένα χρόνο. Με έκανε να πω κοίταξε να δεις. Τι μπορώ να κάνω μέσα στην καθημερινότητά μου με ένα πόδι και τι μπορώ αν είμαι αρτιμελής κι υγιής. Αν έχεις τα δύο σου πόδια. Το μόνο εμπόδιο είσαι εσύ»