ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Πολυδερόπουλος: «Ντρέπομαι για τη σημερινή Ελλάδα – Δεν ξέρουμε ακόμα από τι “έφυγε” ο αδερφός μου»

«Να μου πει αυτό το κράτος, αυτό το δημόσιο από τι "έφυγε" ο αδελφός μου, ποιος ευθύνεται για αυτό»

Ν.Πολυδερόπουλος: «Ντρέπομαι για τη σημερινή Ελλάδα – Δεν ξέρουμε ακόμα από τι “έφυγε” ο αδερφός μου»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το μεσημέρι του Σαββάτου (6/4), μίλησε για την αιφνίδια απώλεια του αδερφού του τονίζοντας πως μέχρι σήμερα ούτε εκείνος αλλά ούτε και η οικογένειά του δεν γνωρίζουν τα αίτια του θανάτου του.

«Πολλές φορές σε αυτές τις περιπτώσεις αμφιταλαντεύεσαι γιατί είναι άδικο και το αιφνίδιο – να μιλάς με τον αδελφό σου τη μια μέρα και την άλλη να μη μιλάς και να μην ξέρεις γιατί δεν μιλάς – καλό είναι να το αναφέρω και αυτό…

Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε γιατί και πώς έγινε αυτό, γίνονται κάποιες διαδικασίες. Στην Ελλάδα που βρισκόμαστε σήμερα πραγματικά ντρέπομαι γιατί εδώ και τέσσερις μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε ο αδελφός μου…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Ο αδελφός μου “έφυγε” όρθιος, δεν είχε κάτι, ήταν υγιέστατος. Δεν πρέπει να ξέρω από τι “έφυγε”; Να μου πει αυτό το κράτος, αυτό το δημόσιο από τι “έφυγε” ο αδελφός μου, ποιος ευθύνεται για αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να πάω να κάνω κι εγώ κάποιες εξετάσεις με τα αδέλφια μου να δω τι έχω. Δεν ξέρω ποιον να κρίνω και με ποιον να τα βάλω. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι ας κάνουν κάτι να αλλάξουν αυτή τη χώρα», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο «Καλύτερα δε γίνεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.