Λεφτά υπάρχουν: Ένα εκατομμύριο ευρώ πριμ στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος από την ΕΠΟ για τη νίκη στην Σκωτία!

Ν.Σερέτη για Μ.Μανουσάκη: «Είχα φύγει από πρόβα τζενεράλε – Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και μου το φύλαγε για χρόνια»

«Είχε συμβεί κάτι»

Ν.Σερέτη για Μ.Μανουσάκη: «Είχα φύγει από πρόβα τζενεράλε – Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και μου το φύλαγε για χρόνια»

«Είχα φύγει από πρόβα τζενεράλε και ο Μανούσος είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ», εξομολογήθηκε η Νίκη Σερέτη μιλώντας στην ΕΡΤ για τον Μανούσο Μανουσάκη.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και περιέγραψε την πρώτη της συνεργασία με τον αείμνηστο δημιουργό τον οποίο και αποκάλυψε πως είχε στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Ειδικότερα, η Νίκη Σερέτη εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «τηλεόραση είχα πολύ καιρό να κάνω, είμαι πολύ συγκεκριμένη σε αυτά που θέλω να κάνω, μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο μου. Με πήρε η Χρύσα Ψωμαδέλλη, μέσω του Μανούσου Μανουσάκη, που ήταν από τους πρώτους που με είχε βγάλει στην τηλεόραση και είχα παίξει στο Τμήμα Ηθών. Πήγα με μεγάλη χαρά να τον συναντήσω. Ήταν μια στιγμή που έπρεπε να συμβεί. Μετά το Τμήμα Ηθών, ο Μανούσος με είχε πάρει για να παίξω σε ένα θεατρικό».

«Κάποια στιγμή όμως, στην πρόβα τζενεράλε, έφυγα. Είχε συμβεί κάτι, δεν έκανα και τίποτα, ήμουν στον χωρό και βρισκόμουν ακόμα στο δεύτερο έτος της σχολής. Ο Μανούσος στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και μου το φύλαγε για χρόνια. Όταν με κάλεσε, λοιπόν, είπα “τον Μανούσο τον είχα στεναχωρήσει κάποια στιγμή” και μόνος του είπε “όχι, εγώ δεν θυμάμαι τίποτα, θυμάμαι πάντα ότι σ’ αγαπούσα και σε πίστευα πολύ”. Ήταν σαν να έπρεπε να γίνει αυτό το κλείσιμο λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Οπότε το είδα σαν δώρο».

«Υπάρχει μια μόδα πως οι ηθοποιοί πρέπει να… υποφέρουμε, να είμαστε πάνω στη σκηνή και να φέρουμε τα μικροθέματα μας, τα μίζερα, τα μικρά μας. Ο θεατής όμως έρχεται για να κοινωνήσει και πρέπει αυτό που θα του δώσεις να μην έχει τρακ και αγωνίες», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.