ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Σφακιανάκης: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πίστα μετά από τρία χρόνια απουσίας

Τα σενάρια της επιστροφής του καλλιτέχνη δίνουν και παίρνουν

Ν.Σφακιανάκης: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πίστα μετά από τρία χρόνια απουσίας

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια της επιστροφής του 64χρονου καλλιτέχνη Νότη Σφακιανάκη στις πίστες.

Είτε με τσίχλα είτε με γυαλιά ηλίου είτε και με εκκεντρικές στυλιστικές επιλογές, ο Νότης Σφακιανάκης έδινε πάντα ρυθμό στην ορχήστρα και στο κοινό που του πετούσε λουλούδια.

Ο Νότης Σφακιανάκης από τη στιγμή που αποσύρθηκε από τις πίστες δεν έχει μιλήσει. Ούτε και στενοί του συνεργάτες μιλούν ενώ την ίδια στιγμή οι θαυμαστές ελπίζουν ο Νότης Σφακιανάκης να επιστρέψει στη νύχτα και στο τραγούδι.

Θα είναι ο Νότης Σφακιανάκης που είχαν συνηθίσει οι πιστοί θαμώνες σε κέντρα που εμφανιζόταν ή όχι;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα συνεχίσει να εκφράζει τις πολιτικές του πεποιθήσεις ή θα αρκεστεί στα τραγούδια του, ορισμένα από τα οποία έχουν αφήσει εποχή; Μένει όλα αυτά να απαντηθούν αν ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέψει στο τραγούδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.