ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

N.Βαλσάμη: «Δεν έχω κανέναν να μου πει “Χρόνια πολλά” – Μόνο ο γιος μου με κρατάει στη ζωή»

«Δούλεψα σκληρά και στον κινηματογράφο και στο θέατρο, αλλά δυστυχώς δεν έβγαλα πολλά χρήματα»

N.Βαλσάμη: «Δεν έχω κανέναν να μου πει “Χρόνια πολλά” – Μόνο ο γιος μου με κρατάει στη ζωή»

Η Νόρα Βαλσάμη περνάει τα πιο μοναχικά Χριστούγεννα της ζωής της, αφού πλέον έχει δίπλα της μόνο τον γιο της.

«Η υγεία μου είναι χάλια. Δυστυχώς, δεν έχω κανέναν άνθρωπο να μιλήσω, να περάσει η ώρα μου. Μόνο ο γιος μου με κρατάει στη ζωή», ανέφερε η ηθοποιός στην Espresso και πρόσθεσε: «Κανένας άλλος. Και από τις ταινίες μου βλέπω μόνο τις “Κυρίες της αυλής” και το “Οι βάσεις και η Βασούλα”. Και συγκινούμαι που βλέπω τα νιάτα μου. Παιδί μου, εγώ δούλεψα σκληρά και στον κινηματογράφο και στο θέατρο, αλλά δυστυχώς δεν έβγαλα πολλά χρήματα. Δεν ήξερα να διαχειριστώ το όνομά μου. Μου είχαν κάνει ένα συμβόλαιο ότι θα είμαι μόνιμα στη Φίνος Φιλμ με ένα τυπικό ποσό. Και έτσι, δεν μπόρεσα να αποκτήσω τα χρήματα που έπρεπε», είπε η Νόρα Βαλσάμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηθοποιός είπε επίσης: «Από τότε που έφυγαν οι κολλητές μου, η Αλίκη και η Ζωή, δεν έχω διάθεση για τίποτα… Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πιο μοναχικά της ζωής μου. Άλλωστε, εκτός από το παιδί μου, δεν έχω κανέναν άλλον πια σε αυτόν τον κόσμο για να μου πει “Χρόνια πολλά”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.