ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νατάσσα Μποφίλιου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τα αρνητικά σχόλια για το Λονδίνο

Η τραγουδίστρια επέλεξε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της

Νατάσσα Μποφίλιου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τα αρνητικά σχόλια για το Λονδίνο

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τον σάλο που προκάλεσε η εμφάνισή της με ακριβά ρούχα στο Λονδίνο, έκανε η Νατάσα Μποφίλιου.

Η τραγουδίστρια επέλεξε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όσους την υπερασπίστηκαν από την κριτική που δέχθηκε.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμη κι αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμη κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια»

Το πρωί της Δευτέρας, στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή το «Πρωινό μας», η Έλενα Χριστοπούλου μετέφερε την απάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου σε συνομιλία που είχε μαζί της.

«Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω», είπε λακωνικά η τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και ειρωνικά σχόλια από χρήστες των social media, όταν «ανέβασε»στους λογαριασμούς της φωτογράφιση από το Λονδίνο με βελούδινα παλτά και ρούχα από πολυτελή υφάσματα, τα οποία συνόδευσε με κομψά αξεσουάρ, διαφημίζοντας εταιρεία ρούχων.

Τα σχόλια επικεντρώθηκαν περισσότερο στο ύφος και τα ρούχα που φόρεσε η τραγουδίστρια.

Οι χρήστες του Twitter τα έβαλαν μαζί της, κάνοντας σχόλια για το ύφος της, ενώ μεταξύ αυτών ήταν και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Παλεύουμε τον “κακό καπιταλισμό” στο Κομουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… “Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;» έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.