ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα «καρφιά» Λ.Γαβαλά για Χατζηπαντελή: «Έχει πέντε τσιράκια που την αποθεώνουν και νομίζει ότι κάνει μόδα»

Όλα όσα δήλωσε ο σχεδιαστής

Νέα «καρφιά» Λ.Γαβαλά για Χατζηπαντελή: «Έχει πέντε τσιράκια που την αποθεώνουν και νομίζει ότι κάνει μόδα»

Το σχόλιό του για το GNTM άφησε ο Λάκης Γαβαλάς και για ακόμη μία φορά «κατακεραύνωσε» τη Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία μέχρι ώρας έχει εμφανιστεί στις οντισιόν.

Ο σχεδιαστής αποκάλυψε τον λόγο που είπε «όχι» στην πρόταση να γίνει coach στο ριάλιτι μοντέλων, ενώ τόνισε πως τον ενοχλεί να βλέπει πρόσωπα όπως ο Τάσος Σοφρωνίου, η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας να αναλώνονται.

«Βλέπεις έναν Τασούλη που είναι ένα υπέροχο παιδί με μια καριέρα να κάθεται να τσακώνεται με τη Βίκυ και τον Καράβα που είναι ένα σούπερ ουάου αγόρι να αναλώνεται» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσο για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Η Χατζηπαντελή και η κάθε Χατζηπαντελή τι έχει; Έχει πέντε τσιράκια γύρω της που την αποθεώνουν και νομίζει ότι κάνει diversity. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη μόδα. Θα διαχειριστώ εγώ αυτό το πράγμα;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καταρχήν αυτό το παιδί που κάνει τον coach ποιος είναι; Δεν τον ξέρω καν, δεν έχει μιλήσει καν, δεν ξέρω αν είναι ικανός» είπε σε άλλο σημείο ο Λάκης Γαβαλάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.