ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέες αποκαλύψεις για τον Κάνιε Γουέστ και τη σύζυγό του – Της απαγορεύει να χρησιμοποιεί τα social media

Ο ράπερ δεν επιτρέπει για το «δικό της καλό». στη σύντροφό του, να αλληλεπιδρά με άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Νέες αποκαλύψεις για τον Κάνιε Γουέστ και τη σύζυγό του – Της απαγορεύει να χρησιμοποιεί τα social media

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για τον γάμο του Κάνιε Γουέστ. ο οποίος φέρεται να έχει απαγορεύσει στη σύζυγό του, Μπιάνκα Σένσορι να κάνει χρήση των social media.

Σύμφωνα με την DailyMail, ο ράπερ δεν επιτρέπει για το «δικό της καλό». στη σύντροφό του, να αλληλεπιδρά με άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η Μπιάνκα ήταν πάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι ήταν ενεργή σε αυτά, μέχρι που παντρεύτηκε τον Κάνιε. Δεν θέλει να έχει social media, γιατί πιστεύει ότι θα πληγωθεί αν διαβάσει όλα αυτά τα άσχημα σχόλια που κάνουν οι άνθρωποι», δήλωσε στη Daily Mail πηγή από το περιβάλλον τους.

«Την έπεισε πως αφού τώρα είναι σταρ, πρέπει να παραμένει μυστήρια στους γύρω της. Έτσι, θα έχει μια άλλη μορφή ελέγχου στο κοινό», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Οι φίλοι της 27χρονης αναφέρουν ότι ο Γουέστ ορίζει τη σχέση τους και το πώς θα φαίνεται στον κόσμο η σύζυγός του.

Επίσης, δημοσιεύει αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στον λογαριασμό του στo Instagram και διαλέγει τι θα φορέσει η Μπιάνκα στις εξόδους της.

«Τη δείχνει γυμνή στον δικό του λογαριασμό για να μπορέσει να ελέγξει την αφήγησή της. Είναι ανησυχητικό και αποκλείοντάς την από τον κόσμο, την κάνει να απομονώνεται όλο και περισσότερο. Η “ισχυρή” Μπιάνκα που ξέραμε κάποτε έχει φαινομενικά εξαφανιστεί. Φοράει ό,τι θέλει ο Κάνιε, πηγαίνει όπου θέλει εκείνος και κάνει ό,τι θέλει, γιατί πραγματικά δεν έχει άλλη επιλογή. Από σχεδιάστριά του έγινε σύζυγός του, κάτι που δυστυχώς δεν είναι αμειβόμενη θέση. Είναι παγιδευμένη», αναφέρει η ίδια πηγή που επικαλείται η Daily Mail.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.