ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νίκι Άικοξ: Πέθανε στα 47 της η ηθοποιός του «Supernatural»

Η ηθοποιός έδινε μακροχρόνιο αγώνα με τη λευχαιμία

Νίκι Άικοξ: Πέθανε στα 47 της η ηθοποιός του «Supernatural»

Η Νίκι Άικοξ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών, μετά από μακροχρόνιο αγώνα με τη λευχαιμία.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Supernatural» και το «Dark Blue», πέθανε την περασμένη Πέμπτη, όπως ανακοίνωσε η κουνιάδα της:

«Η όμορφη, έξυπνη, απίστευτα ταλαντούχα και τρυφερή κουνιάδα μου, Nicki Aycox Raab, πέθανε, με τον αδερφό μου, Matt Raab, στο πλευρό της. Η Nicki και ο Matt είχαν μια υπέροχη ζωή μαζί στην Καλιφόρνια. Ήταν, αναμφίβολα, μια αγωνίστρια και όποιος τη γνώριζε την αγαπούσε».

Η τελευταία ανάρτηση της ηθοποιού ήταν στις 25 Μαρτίου, όπου τραγούδησε, σε ένα βίντεο, από το κρεβάτι του νοσοκομείου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια, όταν αρρώστησε βαριά και στην αρχή νόμισε ότι κορωνοϊό. Σύντομα έμαθε ότι είχε καρκίνο και ξεκίνησε χημειοθεραπείες και μεταμοσχεύσεις βλαστοκυττάρων. Η Νίκι Άικοξ κατέγραφε τον αγώνα της μέσα από την ιστοσελίδα της, Cashews and Olives, η οποία ήταν αφιερωμένη στη vegan διατροφή και την υγιεινή ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.