ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νίκος Μωραΐτης για Σάκη Ρουβά: «Δύο τραγούδια του έχω δώσει και τα έχω ξεγράψει από τη μνήμη μου»

«Θα ήθελα να έχω πλήρη διαχωρισμό και καμία επαφή με αυτό που εκφράζει κι είναι»

Νίκος Μωραΐτης για Σάκη Ρουβά: «Δύο τραγούδια του έχω δώσει και τα έχω ξεγράψει από τη μνήμη μου»

Ο Νίκος Μωραϊτης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για το λόγο που δεν τον εκφράζει ο Σάκης Ρουβάς και γιατί έχει ξεγράφει τα τραγούδια που του έδωσε.

«Δύο φορές. Είμαι κατά των απαγορεύσεων, δηλαδή αν «γεννήσεις» ένα τραγούδι, δεν μπορείς να το ελέγχεις όλη σου τη ζωή.

Συγκεκριμένα για τον Σάκη Ρουβά, επειδή έχω παρατηρήσει πολλές φορές τον τρόπο που λειτουργεί… Δύο τραγούδια του έχω δώσει και τα έχω ξεγράψει από τη μνήμη μου» είπε ο Νίκος Μωραϊτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχω μέσα μου τίποτα να απαγορεύσω γιατί θεωρώ πως δεν του έχω δώσει ούτε λέξη. Είναι ένας άνθρωπος, όπου ο τρόπος που διαχειρίζεται τη δημόσια εικόνα του μέχρι πρόσφατα περιστατικά, όχι απλά δεν με καλύπτει αλλά θα ήθελα να είναι το αντίθετο από τη δική μου τη ζωή. Θα ήθελα να έχω πλήρη διαχωρισμό και καμία επαφή με αυτό που εκφράζει κι είναι» συμπλήρωσε ο Νίκος Μωραϊτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.