Ο παρουσιαστής δεν άντεξε και ξέσπασε για το περιστατικό με τον 30χρονο που κακοποίησε τη γάτα

O Νίκος Μουτσινάς ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή το βίντεο που κυκλοφορεί από το πρωί της Δευτέρας με το βασανισμό γάτας στην Αιδηψό από έναν 30χρονο άνδρα.

Το βίντεο έχει προκαλέσεις έντονες αντιδράσεις στα social media. Ο Νίκος Μουτσινάς, που είναι γνωστό πως λατρεύει τα ζώα και ιδιαίτερα τις γάτες, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, καθώς δεν μπόρεσε να κρατηθεί με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

«Μιλάμε συνεχώς για τα ίδια θέματα. Για την ισότητα, την ανθρωπιά, την κοινή λογική, που δυστυχώς απουσιάζει, τον σεβασμό και άλλες αξίες. Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία αποζητούμε να γυρίσουμε στην κανονικότητα. Αγαπητοί μου… η κανονικότητα, όπως εύχομαι να έχουμε καταλάβει, δεν ήταν καθόλου ωραία. Ήταν γεμάτη λανθασμένες αλήθειες, σάπια πιστεύω, απαρχαιωμένες απόψεις και μία πραγματικότητα που βαθιά στην ουσία της, ήταν εφιάλτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάθε μέρα έρχεται ένα καινούργιο συμβάν να μας το θυμίσει. Δεν αρκεί να σοκαριστούμε. Ας το αποδεχτούμε. Έχουν γίνει λάθη. Το μόνο που μας συμφέρει είναι να κάνουμε αλλαγές. Στην τελική, ζούμε τα αποτελέσματα του τρόπου που είχαμε επιλέξει και όπως φαίνεται δεν μας αρέσουν. Ας δώσουμε την ευκαιρία και σε έναν άλλον τρόπο, να μας δείξει διαφορετικά αποτελέσματα. Και για να τα λέω με το όνομά του και πιο απλά. Ας ξεκολλήσουμε. Την μία είναι μία γυναίκα, μετά ένας μαθητής, μία μαθήτρια, την άλλη μικρά παιδιά, την επόμενη μικρά ζώα. Δεν ξέρω τι να περιμένουμε. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο».

moutsinas-10
moutsinas-20
moutsinas-30