ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νίκος Βέρτης: Αποκάλυψε πώς προέκυψε το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο – «Είδα ξαφνικά ένα όνειρο»

«Σηκώθηκα, έγραψα σ’ ένα χαρτάκι το όνομα και κοιμήθηκα σαν πουλάκι»

Νίκος Βέρτης: Αποκάλυψε πώς προέκυψε το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο – «Είδα ξαφνικά ένα όνειρο»

Σε συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή ο Νίκος Βέρτης, άνοιξε τα χαρτιά του για την πορεία του στη μουσική ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πώς προέκυψε το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο.

«Το κανονικό μου επίθετο είναι Αρβανιτίδης. Το Βέρτης είναι ένα τυχερό όνομα, πολύ. Έχω χρόνια να πω πως βγήκε το Βέρτης, αλλά το έχω ξαναπεί παλιότερα σε συνεντεύξεις στα πρώτα μου χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Βέρτης.

«Τραγουδούσα στη Βέροια σε ένα μαγαζί το ’98 – ’99, ήμουν άρρωστος, είχα 40 πυρετό και ξύπνησα μέσα στη νύχτα, είχα εφιάλτες. Είδα ξαφνικά ένα όνειρο – μετά από αυτό το όνειρο μπόρεσα να κοιμηθώ-  ότι ήμουν σε ένα αρχαίο θέατρο, που ήταν κατάμεστο, φορούσα κάτι σαν χλαμύδα και υπήρχε ένα λευκό πανό με μαύρα γράμματα που έγραφε “Βέρτης”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σηκώθηκα, έγραψα σ’ ένα χαρτάκι το όνομα και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Την άλλη ημέρα που ξύπνησα, είδα γραμμένο το όνομα, γιατί δεν θα το θυμόμουνα. Μετά θυμήθηκα το όνειρο, ήταν πολύ περίεργο», περιγράφει στη συνέχεια ο τραγουδιστής στον Τάσο Ριζόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.