ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

No pants trend: Η Κρίστεν Στιούαρτ στους δρόμους της Νέας Υόρκης χωρίς παντελόνι (βίντεο)

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας φέτος ήταν το «no pants» trend, δηλαδή την τάση του να αντικαθιστάς το παντελόνι με κοντό σορτσάκι

No pants trend: Η Κρίστεν Στιούαρτ στους δρόμους της Νέας Υόρκης χωρίς παντελόνι (βίντεο)

H Κρίστεν Στιούαρτ απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι στους δρόμους της Νέας Υόρκης να έχει υιοθετήσει το no pants trend.

Αυτές τις μέρες η Κρίστεν Στιούαρτ περιοδεύει για την προώθηση της νέας της ταινίας «Love Lies Bleeding» και πρόσφατα φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη με μια εμφάνιση χωρίς παντελόνι.

Πριν επιβιβαστεί σε ένα μαύρο SUV, η 33χρονη Κρίστεν Στιούαρτ εθεάθη στους δρόμους του Μανχάταν να φοράει ένα cropped μπεζ πουκάμισο με κουμπιά και ένα ασορτί πλεκτό σλιπ. To σέξι look της ολοκλήρωσε με μπορντό λουστρίνι loafers και Chanel τσάντα.

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας φέτος ήταν το «no pants» trend, δηλαδή την τάση του να αντικαθιστάς το παντελόνι με κοντό σορτσάκι, κορμάκι ή και σλιπ με καλσόν -δίνοντας την εντύπωση ότι φοράς εσώρουχο.

Την είδαμε στο show της Prada στις εβδομάδες μόδας, ενώ το υιοθέτησαν αμέτρητες celebrities του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων οι Κένταλ Τζένερ, Έμμα Κόριν Χέιλι Μπίμπερ, Μπιγιονσέ και πολλές ακόμα.

Η Κρίστεν Στιούαρτ συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις χωρίς παντελόνι. Την πρώτη φορά την είδαμε στην πρεμιέρα της ταινίας της «Love Lies Bleeding» που έγινε στο Μπέβερλι Χιλς με μαύρο κορμάκι, γόβες και oversized σακάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το no pants trend, δηλαδή το look που μοιάζει σαν να μη φοράει κάποιος παντελόνι, αλλά μόνο ένα fancy εσώρουχο, ξεκίνησε από τον οίκο που ξεκινά συνήθως κάθε viral της σεζόν, τον Miu Miu.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.