ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νόρα Βαλσάμη: Το προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει – «Είμαι κλεισμένη στο σπίτι δεν μπορώ να περπατήσω πολύ»

Το σπίτι στη Ραφήνα που κινδυνεύει να χάσει

Νόρα Βαλσάμη: Το προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει – «Είμαι κλεισμένη στο σπίτι δεν μπορώ να περπατήσω πολύ»

Στη Σύρο μένει τα τελευταία χρόνια η Νόρα Βαλσάμη, μετά τον θάνατο του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου.

Το ζευγάρι προσπαθούσε να χτίσει μια νέα ζωή στο νησί, όμως η περιπέτεια της υγείας του ηθοποιού δεν του άφησε πολλά περιθώρια.

Ο Ερρίκος Ανδρέου άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, με τη Νόρα Βαλσάμη να μένει πίσω, προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Επί Τόπου», η ηθοποιός εξήγησε ότι η υγεία της δεν είναι καλά, ενώ ανέφερε επιπλέον, πως δεν έχει καταφέρει να τακτοποιήσει το χρέος της για το σπίτι της στη Ραφήνα, το οποίο παραλίγο να βγει σε πλειστηριασμό.

«Δεν είμαι καλά, όχι. Περνάω μόνη μου και ήσυχα με τον γιο μου, τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: «Έχω ακόμα τη μέση μου».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν βλέπει παλιές ταινίες πλέον, παρά μόνο του άντρα της. «Δεν βλέπω τις παλιές ταινίες. Τώρα βλέπω τον Παπαφλέσσα του Ερρίκου. Του άντρα μου. Ξαφνικά έτσι απότομα το είδα. Δεν βλέπω τις παλιές ταινίες, δεν μου αρέσουν», εξήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, είπε: «Στη Σύρο είμαι. Δεν κατεβαίνω κάτω στη χώρα. Είμαι στο σπίτι μου κλεισμένη, δεν μπορώ να περπατήσω πολύ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.