ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντέιβιντ Γουόρνερ: Πέθανε ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στον «Τιτανικό»

H αιτία του θανάτου του είναι από ασθένεια «που σχετίζεται με τον καρκίνο»

Ντέιβιντ Γουόρνερ: Πέθανε ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στον «Τιτανικό»

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο εξαιρετικός ηθοποιός Ντέιβιντ Γουόρνερ, γνωστός από τους ρόλους του στις ταινίες «Τιτανικός», «The Omen» (Η Προφητεία) και «Star Trek».

Σύμφωνα με το BBC, που μετέδωσε την είδηση η αιτία του θανάτου είναι από ασθένεια «που σχετίζεται με τον καρκίνο». Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή στο Denville Hall, ένα ίδρυμα φροντίδας για ανθρώπους της βιομηχανίας του θεάματος.

Η οικογένεια του επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση μέσω σχετικής ανακοίνωσης στο BBC: «Τους τελευταίους 18 μήνες αντιμετώπισε τη διάγνωσή του με χάρη και αξιοπρέπεια. Θα λείψει πάρα πολύ σε εμάς, την οικογένεια και τους φίλους του, και θα τον θυμόμαστε ως έναν καλόκαρδο, γενναιόδωρο και συμπονετικό άνθρωπο, σύντροφο και πατέρα, του οποίου η κληρονομιά του εξαιρετικού έργου άγγιξε τις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε συντετριμμένοι».

#038;feature=emb_title

Ποιος ήταν ο Ντέιβιντ Γουόρνερ

Ο Γουόρνερ, έγινε γνωστός για τον εμβληματικό ρόλο του κακού- σωματοφύλακα του Μπίλι Ζέιν- Λοβτζόι στην ταινία Τιτανικός το 1997, στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Κέιτ Γουίνσλετ.

Οι θαυμαστές τον θυμούνται επίσης από την ταινία The Omen (1976) (H προφητεία), όπου υποδύθηκε τον φωτογράφο Κέιθ Τζένινγκς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τελευταία 30 χρόνια, είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχίες, όπως το Scream 2 ως Γκας Γκολντ, ο Πλανήτης των πιθήκων ως γερουσιαστής Σάνταρ, στο Mary Poppins Returns ως Αντμιραλ Μπλουμ και πολλές άλλες, ενώ εμφανίστηκε και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.