ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Ντένις ο Τρομερός»: Πώς είναι σήμερα και που βρίσκεται ο Μέισον Γκαμπλ

Με τι ασχολείται σήμερα;

«Ντένις ο Τρομερός»: Πώς είναι σήμερα και που βρίσκεται ο Μέισον Γκαμπλ

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά τον ρόλο που τον έκανε αστέρα του κινηματογράφου σε ηλικία μόλις επτά ετών όταν υποδύθηκε τον Ντένις Μίτσελ στην ταινία «Ντένις ο Τρομερός», ο Μέισον Γκαμπλ όμως δεν θυμίζει σε τίποτα το ξανθό αγόρι που όλοι θυμόμαστε και έχει μια εντελώς διαφορετική δουλειά.

Ο 35χρονος πλέον Γκαμπλ, εργάζεται ως περιβαλλοντικός επιστήμονας αφού πήρε πτυχίο στη θαλάσσια βιολογία.

Το 2011, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Η μελέτη της Θαλάσσιας Βιολογίας και η συνέχιση της εκπαίδευσης είναι κάτι για το οποίο ήμουν πάντα πολύ παθιασμένος. Το να αναπτύξετε το μυαλό σας και την ικανότητά σας να σκέφτεστε κριτικά είναι πολύ σημαντικό».

Ο Μέισον Γκαμπλ είχε κερδίσει τον ρόλο στη διάσημη ταινία, ανάμεσα σε 20.000 άλλους νεαρούς ηθοποιούς. Έκτοτε, ανέλαβε μια σειρά από μικρότερους κινηματογραφικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένου ενός στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Gattaca του 1997, μαζί με τον Ίθαν Χοκ και την Ούμα Θέρμαν.

Ωστόσο, αν και πλέον απέχει από τον κινηματογραφικό χώρο και απολαμβάνει τα ταξίδια με τη σύζυγό του Σάρα, η υποκριτική θα είναι πάντα η πρώτη του αγάπη, λέγοντας: «Είναι μια δουλειά που δεν μοιάζει με καμία άλλη».

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Ντένις ο Τρομερός»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.