Με τι ασχολείται σήμερα;

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά τον ρόλο που τον έκανε αστέρα του κινηματογράφου σε ηλικία μόλις επτά ετών όταν υποδύθηκε τον Ντένις Μίτσελ στην ταινία «Ντένις ο Τρομερός», ο Μέισον Γκαμπλ όμως δεν θυμίζει σε τίποτα το ξανθό αγόρι που όλοι θυμόμαστε και έχει μια εντελώς διαφορετική δουλειά.

Ο 35χρονος πλέον Γκαμπλ, εργάζεται ως περιβαλλοντικός επιστήμονας αφού πήρε πτυχίο στη θαλάσσια βιολογία.

Το 2011, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Η μελέτη της Θαλάσσιας Βιολογίας και η συνέχιση της εκπαίδευσης είναι κάτι για το οποίο ήμουν πάντα πολύ παθιασμένος. Το να αναπτύξετε το μυαλό σας και την ικανότητά σας να σκέφτεστε κριτικά είναι πολύ σημαντικό».

Ο Μέισον Γκαμπλ είχε κερδίσει τον ρόλο στη διάσημη ταινία, ανάμεσα σε 20.000 άλλους νεαρούς ηθοποιούς. Έκτοτε, ανέλαβε μια σειρά από μικρότερους κινηματογραφικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένου ενός στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Gattaca του 1997, μαζί με τον Ίθαν Χοκ και την Ούμα Θέρμαν.

Ωστόσο, αν και πλέον απέχει από τον κινηματογραφικό χώρο και απολαμβάνει τα ταξίδια με τη σύζυγό του Σάρα, η υποκριτική θα είναι πάντα η πρώτη του αγάπη, λέγοντας: «Είναι μια δουλειά που δεν μοιάζει με καμία άλλη».

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Ντένις ο Τρομερός»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!