ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Η 52χρονη Ντενίζ Ρίτσαρντς έβαλε μαύρα διάφανα εσώρουχα και διαφημίζει τον λογαριασμό της στο OnlyFans!

Η ηθοποιός άφησε για ακόμη μία φορά ελάχιστα στη φαντασία

Η 52χρονη Ντενίζ Ρίτσαρντς έβαλε μαύρα διάφανα εσώρουχα και διαφημίζει τον λογαριασμό της στο OnlyFans!

Τι κι αν έφτασε 52! Η Ντενίζ Ρίτσαρντς πόζαρε με ένα σετ μαύρων δαντελένιων και διάφανων εσωρούχων, τα οποία άφησαν για ακόμη μία φορά, ελάχιστα στη φαντασία, για να προωθήσει το λογαριασμό της OnlyFans.

Σε ένα στιγμιότυπο, η Ρίτσαρντς γέρνει πίσω στο μπαλκόνι της, ατενίζοντας το πάτωμα με τα χέρια της και τις ξανθές της μπούκλες να πέφτουν στην πλάτη της, ενώ σε ένα δεύτερο τραβάει μία σέλφι μπροστά στον καθρέφτη της.

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς στο παρελθόν έχει ποζάρει για το Playboy και έχει εμφανιστεί σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε αρκετές προκλητικές σκηνές.

Ωστόσο, ο λογαριασμός της OnlyFans πηγαίνει τα πράγματα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, προσφέροντας αποκλειστικό περιεχόμενο στους θαυμαστές της, έναντι μηνιαίας συνδρομής.

Ενώ ορισμένες διασημότητες αντιμετώπισαν αντιδράσεις για την ένταξή τους στο OnlyFans, άλλες βρήκαν επιτυχία και έπαινο για την προθυμία τους να αποδεχτούν τη σεξουαλικότητά τους και να συνδεθούν με τους θαυμαστές τους με έναν νέο τρόπο.

1_DENISE2
0_JS291527223

Η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για την εμπειρία της στα γυρίσματα της σκηνής με το λεσβιακό φιλί στο θρίλερ Wild Things του 1998, λέγοντας ότι ήταν τρομακτική και ότι ήταν η πρώτη φορά που γύριζε κάτι τέτοιο.

Η Ρίτσαρντς αποκάλυψε επίσης ότι αρνήθηκε να αφήσει τα παιδιά της να δουν την ταινία , χαρακτηρίζοντάς την «ακατάλληλη για την ηλικία τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.