ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ο αδερφός του Ρίκι Μάρτιν είναι στο πλευρό του μετά τις κατηγορίες για αιμομιξία

Έρικ Μάρτιν: «Δεν είναι ικανός για κάτι τέτοιο... Ο Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες έχει ψυχολογικά προβλήματα»

Ο αδερφός του Ρίκι Μάρτιν είναι στο πλευρό του μετά τις κατηγορίες για αιμομιξία

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο ανιψιός του Ρίκι Μάρτιν, τον κατηγορεί για αιμομιξία. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδερφής του τραγουδιστή, ισχυρίζεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον θείο του και τον καταγγέλλει για ψυχική και σωματική κακοποίηση, γεγονός που εάν αποδειχθεί αληθές, ο 50χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 50 έτη.

Ο μικρότερος και ετεροθαλής αδερφός του Ρίκι Μάρτιν, Έρικ, πήρε θέση για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για την οικογένειά του.

Μέσα από ένα live στο Facebook, τόνισε πως δεν θεωρεί τον ποπ σταρ ικανό για την ανάρμοστη συμπεριφορά που του καταλογίζεται και παράλληλα ανέφερε ότι ο ανιψιός του έχει ψυχολογικά προβλήματα.

«Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν. Αυτό για το οποίο μιλάω είναι οι εμπειρίες μου, οι οικογενειακές μου εμπειρίες. Δεν νομίζω ότι ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι ικανός για κάτι τέτοιο», σημείωσε επίσης.

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Έρικ ομολόγησε ότι ο Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες τον έχει αποκλείσει από το Facebook ενώ δεν έχει καμία επικοινωνία ούτε στο τηλέφωνο και αποκάλυψε ότι ο 21χρονος έχει βλάψει κι άλλα άτομα της οικογένειας.

Μάλιστα, τόνισε ότι εκκρεμεί και ένα δικαστήριο εις βάρος του από μία γυναίκα, την οποία απειλούσε πως θα σκοτώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πολλές προσευχές για τον αδελφό μου, πολλές προσευχές για τον ανιψιό μου, πολλές προσευχές για την οικογένειά μου», κατέληξε ο Έρικ Μάρτιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.