ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Ο αισθησιακός χορός της Χάιντι Κλουμ μπροστά στον καθρέφτη «πυρπόλησε» το Instagram

Ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret μοιράστηκε τον χορό της και άφησε τους 9,7 εκατομμύρια ακόλουθους της με το… στόμα ανοιχτό

Ο αισθησιακός χορός της Χάιντι Κλουμ μπροστά στον καθρέφτη «πυρπόλησε» το Instagram

Η Χάιντι Κλουμ με ένα βίντεο στο Instagram ενθάρρυνε το κοινό της να συνεχίσει να χορεύει. Το 49χρονο supemodel μοιράστηκε τον αισθησιακό χορό της με τους θαυμαστές της και άφησε τους 9,7 εκατομμύρια ακόλουθους της με το… στόμα ανοιχτό.

Η Γερμανίδα που έχει αφήσει τη δική της ιστορία στις πασαρέλες, με ένα μαύρο μπικίνι, με τα μαλλιά της λυτά και φορώντας γυαλιά ηλίου, χόρεψε για το κοινό της μπροστά σε έναν καθρέφτη. Τη στιγμή απαθανάτισε με το κινητό της τηλέφωνο και στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Συνέχισε να χορεύεις».

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret, παρόλο που άφησε τα σχόλια ανενεργά στην ανάρτησή της, οι θαυμαστές σίγουρα απόλαυσαν χορό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.