ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αποκάλυψε πώς παγίδευσαν τον παιδόφιλο που ήθελε να αποπλανήσει την 13χρονη στον Πειραιά

«Είναι κόρη φίλου μου» λέει

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αποκάλυψε πώς παγίδευσαν τον παιδόφιλο που ήθελε να αποπλανήσει την 13χρονη στον Πειραιά

Ο γνωστός influencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης φαίνεται πώς βοήθησε την αστυνομία να συλλάβει παιδόφιλο, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να συναντήσει 13χρονο κορίτσι στον Πειραιά.

Ο πατέρας της μικρής και φίλος του Αλέξανδρου Κοψιάλη, έχοντας ενημερωθεί από την κόρη του για τον 43χρονο και τα μηνύματά του, συνεννοήθηκε με τις αρχές και του έστησαν παγίδα για να τον συλλάβουν.

Ο παιδόφιλος ταξίδεψε από την Πάτρα στον Πειραιά, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με το 13χρονο κορίτσι και συνελήφθη στο σπίτι που θα συναντούσε την μικρή.

Κοψιάλης: Tο βίντεο έγινε για να αποφύγουμε στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά

«Ο πραγματικός σκοπός που ανέβηκε το βίντεο είναι για να αποφύγουμε στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά. Θα αποθρασυνθεί ενας παιδόφιλος, θα το σκεφτεί δεύτερη και τρίτη φορά. Αυτό που θέλω να πω στους γονείς είναι να κοιτάνε να είναι πολύ κοντά στα παιδιά τους, γιατί υπάρχουν περιστατικά που τα παιδιά ντρέπονται να μιλήσουν στους γονείς τους», δήλωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στην εκπομπή Happy Day.

«Πρόκειται για την κόρη πολύ φίλου μου, την οποία ξέρω από μωρό, ημερών. Όταν σκούριναν τα πράγματα, μιλήσαμε και με την αστυνομία. Έτσι στήσαμε όλο αυτό που στήθηκε και ήταν για την αφύπνιση του κόσμου», τόνισε.

«Η προσέγγιση έγινε από γυναικείο προφίλ κατευθείαν, του ήταν πιθανότατα πιο εύκολο. Το ευτύχημα ήταν ότι η μικρή το εμπιστεύτηκε απευθείας στον πατέρα της οπότε μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βγει ο κόσμος και να στήνει ενέδρες»

Ο γνωστός influencer ευχαρίστησε την αστυνομία και πρόσθεσε: «Ξεκάθαρα ο ήρωας της υπόθεσης παραμένει το 13χρονο κορίτσι. Και θεωρώ ότι και από τον συγκεκριμένο, έχουν σωθεί αρκετά παιδάκια από αντίστοιχες άσχημες καταστάσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για να προλάβω καταστάσεις να πω ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βγει ο κόσμος και να στήνει ενέδρες, γιατί δεν ξέρει με τι άνθρωπο θα έχει να κάνει», είπε τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.