ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο dj Βαλεντίνο τρολάρει τον εαυτό του και την… αόρατη κονσόλα του στα Mad Awards (βίντεο)

Δείτε τη χιουμοριστική ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο TikTok

Ο dj Βαλεντίνο τρολάρει τον εαυτό του και την… αόρατη κονσόλα του στα Mad Awards (βίντεο)

Τα φετινά Mad Video Music Awards 2022 θα μείνουν αξέχαστα και πολλούς λόγους. Ένα από τα πιο χαρκτηριστικά στιγμιότυπα της βραδιάς, ήταν όταν ο dj Βαλεντίνο έδινε.. πόνο στην αόρατη κονσόλα του.

Πιο συγκεκριμένα, βίντεο που διέρρευσαν στα social media από άτομα που βρίσκονταν στο Κλειστό Γήπεδο του Φαλήρου, έδειχναν τον dj να παίζει μουσική χωρίς κονσόλα, πατώντας κουμπιά στον… αέρα.

Αφού έγινε viral, o dj Βαλεντίνο αποφάσισε να «τρολάρει» το συμβάν, με ένα βίντεο στο TikTok.

Στο βίντεο, εμφανίζεται ο ίδιος να παίζει και πάλι στον αέρα, χωρίς κονσόλα και να το διασκεδάζει. Στη συνέχεια, απλώνει στο σημείο ένα κόκκινο πανί, το οποίο τραβά με φόρα και ως δια μαγείας εμφανίζεται πλούσιος εξοπλισμός για έναν dj. Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Dj Βαλεντίνο MAD VMA Μέρος δεύτερο».

Δείτε το βίντεο

@djvalentinoofficial

Dj Valentino… MAD VMA PART II 😂😂😂#madvma22 #djingalltheways #djvalentino @Mad TV @pantelidis__konstantinos @timeforgreg

♬ VIETNAM – timeforgreg

Το βίντεο από τα Mad Awards έγινε αμέσως viral και οι χρήστες στο Twitter δεν θα μπορούσαν παρά να σχολιάσουν το γεγονός. Ο dj Βαλεντίνο μάλιστα απάντησε σε σχόλιο χρήστη στο Τwitter και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα.

Ο διάλογος στο Twitter για την αόρατη κονσόλα – Ζήτησε σεβασμό και έριξε αλλού τις ευθύνες Χρήστης στο Twitter ανέβασε το βίντεο και σχολίασε «Δεν πάει πιο χαμηλά!». Ο Βαλεντίνο αποφάσισε να απαντήσει και να μοιραστεί με τους followers και τη δική του οπτική για όσα έγιναν.

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ. Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ.

Ο χρήστης του Twitter επέμεινε και του επισήμανε ότι ένα τηλεοπτικό σόου, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος είναι χαζός λέγοντας στον Βαλεντίνο: «Είναι ντροπή για την καριέρα σου να παίζεις πάνω σε άδειο τραπέζι» .

«Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου», συνέχισε ο Βαλεντίνο και στο τέλος πρόσθεσε:«Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».

valentino2983

 

valentinotweet208
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.