ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γ.Αγγελόπουλος για τον παρουσιαστή που είπε ότι η μητέρα του έχει καρκίνο: «Κάποιες φορές ξεπερνιούνται τα όρια»

«Σαν άνθρωπος θέλω να προχωράω τη ζωή μου»

Ο Γ.Αγγελόπουλος για τον παρουσιαστή που είπε ότι η μητέρα του έχει καρκίνο: «Κάποιες φορές ξεπερνιούνται τα όρια»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για τον παρουσιαστή μέσω του οποίου η μητέρα του έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο και τόνισε ότι «Κάποιες φορές ξεπερνιούνται τα όρια, καλό είναι να είμαστε λίγο προσεκτικοί».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμπλήρωσε πως ό,τι έγινε δεν θεωρεί πως έγινε με δόλο. αλλά παρ’ όλα αυτά πρόκειται για ένα όριο που ξεπεράστηκε από τον παρουσιαστή.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» από τη συχνότητα του OPEN συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο αεροδρόμιο.

Ο «Ντάνος» του Survivor ρωτήθηκε για τον παρουσιαστή μέσω του οποίου η μητέρα του έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο.

«Γνωρίζετε πολύ καλά τη φύση της δουλειάς σας και ότι πολλές φορές ξεπερνιούνται τα όρια, χωρίς να συμβαίνει και κάτι. Αυτή τη φορά είχε ως αποτέλεσμα να στεναχωρήσουμε έναν άνθρωπο που ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Τι να πω τώρα. Όπως το βλέπει ο καθένας. Καλό είναι να είμαστε λίγο προσεκτικοί. Ο παρουσιαστής που ανέφερα, δεν επικοινώνησε μαζί μου να ζητήσει συγγνώμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχω πει και το όνομά του δημόσια. Νομίζω ο ίδιος ξέρει ποιος είναι. Σαν άνθρωπος θέλω να προχωράω τη ζωή μου. Δε ξεχνάω φυσικά τους δικούς μου ανθρώπους, αλλά δε θέλω να στέκομαι σε κάτι που δε θεωρώ ότι έγινε με δόλο ή κακό σκοπό. Από εκεί και πέρα, είναι τι συνείδηση θέλει να έχει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ δεν επικοινώνησα μαζί του», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.