ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ο Γ.Αγγελόπουλος ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τη νύφη – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Κουμπάρος τους είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας και η κόρη του πρώην ιερέα των Αγίων Ισιδώρων, Ειρήνη Λουπασάκη

Ο Γ.Αγγελόπουλος ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τη νύφη – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ο νικητής του «Survivor», Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής (24/9), στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Ο «Ντάνος» έφτασε πρώτος στην εκκλησία και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, όταν είδε την αγαπημένη του. Αφού φίλησε το χέρι της πεθεράς του, έσκυψε να φιλήσει τη νύφη, σχολιάζοντας με χιούμορ πως άργησε. Επίσης εκθείασε και την εξωτερική της εμφάνιση καθώς της είπε ότι είναι «πολύ όμορφη»

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Mykonos Live TV


Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, ενώπιον περίπου 600 καλεσμένων. Αν και οι δυο τους προτιμούσαν αρχικά, να κρατούν χαμηλό προφίλ και να προστατεύουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν κρύβονται και φροντίζουν να μοιραστούν τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κουμπάρος τους είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας και η κόρη του πρώην ιερέα των Αγίων Ισιδώρων, Ειρήνη Λουπασάκη. Δεδομένου ότι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν τον ίδιο πνευματικό, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το μυστήριο. Αν και δεν μπορεί να πραγματοποιήσει εκείνος την τελετή, θα είναι παρών. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη γνωριμία του ζευγαριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κοστούμι του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει επιμεληθεί ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος, ενώ την νύφη έχουν φροντίσει ο Φρέντυ Καλομπράτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.