ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Κ.Γουέστ επιβεβαίωσε ότι η σύντροφός του, του έκανε στοματικό έρωτα δημοσίως

Το αποκάλυψε μέσω ενός τραγουδιού του

Ο Κ.Γουέστ επιβεβαίωσε ότι η σύντροφός του, του έκανε στοματικό έρωτα δημοσίως

Ο Κάνιε Γουέστ επιβεβαίωσε μέσω ενός τραγουδιού του ότι η σύντροφος του Μπιάνκα Σένσορι του έκανε στοματικό έρωτα δημοσίως. 

Το Σάββατο, ο 46χρονος ράπερ και πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με το όνομα F** Sumn από το άλμπουμ του Vultures 1 στο οποίο λέει: Shawty wanna f*** on something? / F*** on me / Suck on me, publicly.’

Ο Γουέστ, γνωστός επίσης ως Ye ή Yeezy με τους παραπάνω στοίχους επιβεβαιώνει στην ουσία αυτό που όλοι ήξεραν και είχε προκαλέσει σκάνδαλο στην Ιταλία!

Συγκεκριμένα, με βάση φωτογραφίες και βίντεο που γρήγορα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, πολλά άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και ταμπλόιντς υποστήριξαν το γεγονός ότι η Μπιάνκα Σένσορι πραγματοποιούσε στοματικό έρωτα στον σύζυγό της.

Σε μια φωτογραφία όπου δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο ο ράπερ φαίνεται να κάθεται με την πλάτη του στην κάμερα, ενώ η Σένσορι φαίνεται να βρίσκεται καθιστή ή γονατιστή μπροστά του χωρίς όμως να φαίνεται τίποτα, παρά μόνο το χέρι της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια άλλη φωτογραφία από το πλάι του θαλάσσιου ταξί, ο Γουέστ είναι και πάλι καθιστός ενώ η Σένσορι είναι γονατιστή μπροστά του και εκείνος της κρατά το κεφάλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.