ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Κάνιε Γουέστ σερβίρει σούσι σε γυμνά γυναικεία σώματα στο πάρτι των γενεθλίων του (φώτο)

Στο πάρτι ήταν και η 9χρονη κόρη του ράπερ

Ο Κάνιε Γουέστ σερβίρει σούσι σε γυμνά γυναικεία σώματα στο πάρτι των γενεθλίων του (φώτο)

Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ, που είναι γνωστός για τον ιδιόμορφη χαρακτήρα του, προκάλεσε αντιδράσεις με τα όσα έκανε κατά τη διάρκεια του πάρτι των γενεθλίων του. 

Σύμφωνα με το PageSix το πάρτι των 46ων γενεθλίων περιλάμβανε πολλά περίεργα – συμπεριλαμβανομένης της απόφασης να σερβίρει σούσι σε γυμνά γυναικεία σώματα.

Ο Αμερικανός ράπερ και πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν συμπεριέλαβε το ομολογουμένως κακόγουστο σκηνικό ενώ ήξερε ότι θα είναι εκεί και η 9χρονη κόρη του North προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Η αλλόκοτη εμφάνιση της Νόρθ στα γενέθλια του

Η 9χρονη εμφανίστηκε στο πάρτι κρατώντας το χέρι της 28χρονης «μητριάς» της και μαζί μπήκαν στον χώρο που ήθελε ο Κάνιε να γιορτάσει τα γενέθλια του, στο Λος Άντζελες.

Για αυτή την ξεχωριστή στιγμή, η Bianca Censori επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ μαύρο παλτό και μαύρες μπότες ενώ η Νορθ Γουέστ φόρεσε ένα ελαφρώς σκισμένο φούτερ, μαύρο κοντό κολάν και μπότες από τη σειρά του πατέρα της.

Αυτό, όμως, που τράβηξε τα βλέμματα όλων ήταν το ιδιαίτερο μακιγιάζ που έκανε η πρώτη κόρη του Kanye West, καθώς χρησιμοποίησε «ψεύτικο αίμα» για να φαίνεται σαν να είναι το πρόσωπο της χτυπημένο!

H Noρθ Γουέστ έχει αρχίσει να ασχολείται το τελευταίο διάστημα με το μακιγιάζ που αφορά σε ταινίες τρόμου και μέσω του TikTok έχει εμφανιστεί πολλές φορές με ψεύτικο αίμα στο πρόσωπο της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.