ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Μ.Μαυρικίου κατέρρευσε στο πλατό της εκπομπής του – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο (βίντεο)

«Όλα καλά, σε λίγο θα επανέλθω»

Ο Μ.Μαυρικίου κατέρρευσε στο πλατό της εκπομπής του – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο (βίντεο)

Μια έντονη αδιαθεσία ένιωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ενώ βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής του, με τίτλο «Έλα να δεις», με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο θεατρικός παραγωγός και παρουσιαστής, ανέβασε ένα βίντεο μέσα από τη διακομιδή του με το ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο για να καθησυχάσει τους τηλεθεατές οι οποίοι είχαν ανησυχήσει και του έστελναν μηνύματα για να μάθουν τι ακριβώς του συμβαίνει.

«Αγαπημένοι μου, όπως βλέπετε είμαι καλά, είμαι στο ασθενοφόρο και πάμε για έναν έλεγχο στο γενικό νοσοκομείο. Έχω δίπλα τη διευθύντρια του προγράμματος μας που δεν μας άφησε. Συγνώμη που σας τάραξα, που έφυγα έτσι από την εκπομπή, αλλά δεν αισθανόμουν καλά. Όλα καλά, σε λίγο θα επανέλθω. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ευχαριστώντας παράλληλα και το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.