ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Μ.Μαυρικίου ψήνει αρνιά και τραγουδά: «Ψήνουμε αρνάκια στης Ιλάειρας τη γειτονιά» (βίντεο)

Δείτε το βίντεο με τον Μ.Μαυρικίου να τραγουδά

Ο Μ.Μαυρικίου ψήνει αρνιά και τραγουδά: «Ψήνουμε αρνάκια στης Ιλάειρας τη γειτονιά» (βίντεο)

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βρίσκεται στον Άγιο Κωνσταντίνο, απ’ όπου και κατάγεται η Ιλαέιρα Ζήση, και τραγουδά για την αγαπημένη του. 

Μάλιστα, ο παραγωγός αυτοσχεδιάζει και τραγουδά αγκαλιάζοντας την Ιλάειρα «Ψήνουμε αρνάκια στης Ιλάειρας τη γειτονιά», αγκαλιάζοντας την αρραβωνιαστικιά του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=rBRBn2dlruc&feature=emb_title

Σε χθεσινή του ανάρτηση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ενημέρωσε τους ακόλουθούς του, ότι δεν κατάφερε να πάει με την Ιλάειρα στην Κύπρο, από όπου και κατάγεται, γι’ αυτό έφερε τους γονείς του στην Ελλάδα και περνούν οικογενειακώς τις πασχαλινές τους διακοπές.

«Πάσχα στον Άγιο Κωνσταντίνο επιλέξαμε τελικά και αφού δεν πήγαμε Κύπρο, φέραμε τους γονείς μου εδώ!!! Οι φωτογραφίες είναι αφιερωμένες στην επέτειο των γάμων τους. 32 χρόνια μαζί και το γιορτάσαμε με τούρτα, κρασάκι και φρέσκα ψάρια που ψάρεψε ο πεθερός μου! Οι συμπεθέροι ευτυχισμένοι όσο ποτέ! Ευχόμαστε υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλους» έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του  στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», το  ζευγάρι μίλησε για τις πυρετώδεις προετοιμασίες του γάμου τους, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία τους να μεταδοθεί ζωντανά.

«Είμαστε ήδη στην έκτη σελίδα στη σκαλέτα του γάμου μας. Έχουμε τρία μεγάλα ονόματα τραγουδιστών στον γάμο, θα πω και εγώ κάτι. Θα μπορούσε ο γάμος να γίνει σε live streaming με ένα μικρό αντίτιμο για φιλανθρωπικό σκοπό», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και συνέχισε: «Με ενδιαφέρει που πήγαμε στην Κύπρο και κανονίσαμε τις πριγκιπικές άμαξες και το νυφικό». Με την Ιλάειρα Ζήση να αναφέρει: «Το νυφικό θα είναι τέλειο και το διάλεξα μαζί με τη μητέρα του Μαυρίκιου».

Αναφερόμενοι στο ριάλιτι που θα λάβουν μέρος, Asia Express είπαν: «Σύντομα. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μια συγκλονιστική εμπειρία». Μάλιστα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ότι έχει γίνει πρόταση στο ζευγάρι να κάνουν ριάλιτι την καθημερινότητά τους αλλά μάλλον απορρίφθηκε. «Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχουμε ήδη δεχτεί τέτοια πρόταση. Είναι λίγο extreme αυτό το σενάριο να μας ακολουθεί μία κάμερα συνέχεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.