ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Μ.Πέρι φέρεται να κακοποιούσε την πρώην αρραβωνιαστικιά του – «Είχε φόβους εγκατάλειψης»

«Της πέταξε ένα τραπεζάκι του καφέ και της είπε ότι είναι τρελή»

Ο Μ.Πέρι φέρεται να κακοποιούσε την πρώην αρραβωνιαστικιά του – «Είχε φόβους εγκατάλειψης»

Ο Μάθιου Πέρι φέρεται να υπήρξε κακοποιητικός απέναντι σε αρκετές γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, Μόλι Χούρβιτς.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πηγές από το περιβάλλον του εκλιπόντος σταρ των «Friends» υποστηρίζουν ότι φέρεται να «πέταξε ένα τραπεζάκι του καφέ» στη Χούρβιτς το 2021, όταν εκείνη τον ρώτησε για την απιστία του.

Η 32χρονη λογοτεχνική μάνατζερ και ο ηθοποιός άρχισαν να βγαίνουν το 2018 και αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2020.

Θα πηγαίνατε και θα αφήνατε το ανήλικο παιδί σας στο σπίτι ενός ΛΟΑΤΚΙ ζευγαριού για να παίξει με το υιοθετημένο παιδί τους;

  • Ναι (9%, 1.842 Votes)
  • Όχι (83%, 16.042 Votes)
  • Ίσως ναι (3%, 633 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 541 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 374 Votes)

Σύνολο ψήφων: 19.432

Loading ... Loading ...

Επτά μήνες αργότερα, ακύρωσαν τον αρραβώνα τους εν μέσω φημών ότι ο Πέρι φέρεται να φλέρταρε με την 19χρονη τότε Κέιτ Χάραλσον στην εφαρμογή γνωριμιών «Raya».

Ωστόσο, πηγές δήλωσαν στη Daily Mail ότι η Χούρβιτς στην πραγματικότητα χώρισε με την Πέρι τον Φεβρουάριο του 2021, αφού οι δυο τους φέρεται να είχαν έναν τεράστιο καυγά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τότε, η Χούρβιτς φέρεται να παράτησε τον τότε αρραβωνιαστικό της αφού ανακάλυψε ότι αγόρασε ένα ρομαντικό δώρο για κάποια άλλη που επίσης γνώρισε στο «Raya».

«Της πέταξε ένα τραπεζάκι του καφέ και της είπε ότι είναι τρελή», υποστήριξε η πηγή στο πρακτορείο. «Ο Πέρι το μίσησε που τον χώρισε και είχε τρομερά θέματα εγκατάλειψης».

Η Daily Mail ανέφερε επίσης ότι ο Πέρι φέρεται να έσπρωξε τη σύντροφο που πληρωνόταν για να ζει μαζί του και να τον βοηθάει στη διαδικασία της νηφαλιότητας, Μόργκαν Μόουζες, σε έναν τοίχο και «την πέταξε πάνω σε ένα κρεβάτι» τον Μάρτιο του 2022 κατά τη διάρκεια μιας υποτιθέμενης «κατάρρευσης».

Μετά το υποτιθέμενο περιστατικό που έλαβε χώρα, η Μόουζες παραιτήθηκε από τη δουλειά της ως νηφάλια σύντροφός του και τερμάτισε κάθε επαφή με τον Πέρι έναν χρόνο πριν κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά του, «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», τον Νοέμβριο του 2022.

«Η Μόργκαν δεν συνεργαζόταν πλέον με τον Μάθιου. Είχε έναν φρικτό νευρικό κλονισμό και εν θερμώ δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά του», δήλωσε η πηγή στο πρακτορείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχε φόβους εγκατάλειψης. Έσπρωξε τη Μόργκαν σε έναν τοίχο και την πέταξε πάνω σε ένα κρεβάτι. Εκείνη έφυγε» και πρόσθεσε η πηγή: «Ο άνθρωπος που γνώριζαν οι κοντινοί του άνθρωποι και ο άνθρωπος που είδε ο κόσμος ήταν δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.